Bölüm 19

4.8K 103 2
                                    


-Mail adresine bakayım.

-Bu Okan'ın mail adresi.

-Neden o yapmış olsun ki.

-Neden mi Ezgi?Nedenni gerçekten merak ediyor musun?

-Ediyorum tabikide.

-Şirkete ilk geldiğinden beri Okan senden hoşlanıyor...İkimizin ilişkisi onu deliye çevirdi.Hareketleri değişti,kıskanmaya başladı.

-Şuan saçmaladığının farkında mısın Okan beni değil sevmek benden bir kaşık suda boğacak kadar nefret ediyor.

-Okan'ı benden iyi tanıyacak değilsin ya.İlk başta sana karşı ön yargılıydı çünkü sen diğer kızlar gibi Okan'ın peşinde,parasında değildin sen kendi halindeydin.Bu durum onun daha da ilgisini çekti ama sana laf geçiremeyince istediğini alamayınca seninle zıtlaştı.

Birkeresinde ''Bu kızın havasında birşey var.Çok gizemli'' demişti.

Yani Okan'ın sana bu maili atmasındaki amaç aklına bu tür şeyler sokarak benden ayrılmanı sağlamak.Çünkü kendisi yalnız ve mutsuz benim mutluluğumu da istemiyor.Bizi çekemiyor Ezgi!

-Tamam Okan'ın amacı bu diyelim ki öyle ama bu durum Hazel'in varlığını değiştirmiyor.

-Ezgi Hazel benim ''eski'' kız arkadaşımdı.Adı üstünde eskide kaldı.

-Hazel ile görüşüyor musunuz?

-Hayır tabikide Ezgi!Bunu da nerden çıkarttın.

Sadece susmuştum.Hala yalan söylüyordu.Giden kutusundaki mesaj her şeyi açıklıyordu bana.Konuşuyor ve görüşüyolardı...

Kapıyı sert bir şekilde çarparak odadan çıktım.Gözyaşlarıma hakim olamıyordum.Hiç olmadığım kadar güçsüzdüm.Kalbim daha fazla olanları kaldıramayacaktı.Tam muttluyum her şey yolunda gidiyor derken bir de olanlara bak...Çantamı alıp ajanstan ayrıldım.Otobüs durağına gidip,düşünmeye başladım.Beni hiç kimse bir filmdeki gibi,bir romandaki gibi sevmeyecekti.Ben hiçbir zaman Ferhat'ın Şirin'i,Romeo'nun Juliet'i,Franz Kafka'nın Milena'sı olamayacaktım.Kendimi,kalbimi hiç olmadığı kadar yorgun hissediyordum.Bir duş aldım ve kendime geldim.Telefonumda ona yakın cevapsız çağrı vardı.Talha beni defalarca aramıştı ama ne değişecektiki.Sol yanım gerçekten çok acıyordu.Hayal kırıklıklarıma bir de ''kalp kırıklığı'' eklenmişti.O kadar şeyi minik kalbim nasıl kaldıracaktı bilmiyorum.Bana şimdi tek gereken şey zamandı...

Sabaha kadar ağladım durdum...Gözlerim ağlamaktan kan çanağına dönmüştü resmen.Ama dediğim gibi.Talha'yı unutmalıydım.Onların dünyasında bizim gibilerine yer yoktu.İşe bir daha gitmeyecektim.Yeni bir yerde elbette iş bulabilirdim.Talha'nın numarasını rehberimden sildim.Fotoğraflarımızı tek tek yırttım bana onu hiçbir şey hatırlatmamalıydı.Zor olacaktı belki ama elbet bir gün ''buda geçti'' diyebilecektim...

Kendimi eve hapsetmiştim resmen akşama kadar yataktan çıkmıyor,pijamalarımı üstümden çıkartmıyordum.Böylelikle günler günleri takip eder olmuştu.Kapının çaşmasıyla yerimden fırladım.Kapıyı açtığımda oldukça şaşırmıştım.Çünkü Talha benimle konuşmak için gelmişti.

-Ne istiyorsun?

-Ne yapmaya çalışıyorsun sen ya işe gelmiyorsun,telefonlarıma bakmıyorsun.Merak ettim seni.

-Hastayım.

-Hasta falan değilsin Ezgi.Bana kızdın.Bak biliyorum ben bir eşşeğim.Evet eşşeğim senin gibi bi kızın kalbini kırdım,üzdüm.Haklısın sana her şeyi anlatmalıydım.Geçmişi unutmalıyız mutluluğumuz için geleceğe bakmalıyız.Hem ben seninle güzel bir gelecek isiyorum.Evlenmek istiyorum Ezgi.

(Evlenmek mi? Beni gerçekten bu kadar seviyor muydu ömrünü bana adayacak kadar?)

uzun bir süre konuştuk durduk.Yine sözleriyle beni etkilemeyi ve kandırmayı başarmıştı.Geçmişin önemli olmadığına ikna etmişti.Ben de inanmak istemiştim işte.Gözlerime bakıp konuşması,kendinden emin olması beni etkilemesine neden olmuştu.Ona bir şans daha vermeliydim çünkü o bunu gerçekten hakediyordu...

Yüzüm gülmeye başlamıştı.Talha'ya şakayla karışık olsa da ''bana yamuk yapma! Ama kare,cember faIan yapabiIirsin.'' demiştim.Böylelikle hem ortam yumuşamış,hem de moralim yerine gelmişti.

Yine de Okan'a karşı oldukça sinirliydim.Sırf bizi ayırmak için Talha'nın eski sevgilisiyle olan fotoğraflarını ''sevgilin seni aldatıyor'' başlığı altında bana yollamıştı.Bunu yaparak resmen bana savaş açmıştı ve bu savaşı ''Ben'' kazanacaktım.Resmen Okan'a gidip ''seni olduğun gibi kabul ederdim de;sen olmamışsın canım ya...Sıkıntı orada'' diyesim vardı.Okan'ın artık hiçbir dediğine inanmayacak onu görmezden gelecektim.Nerdeyse hayatımı karartacaktı.Buyüzden onunla aramıza nokta koymalıydım.Çünkü nokta; sabırdır, mertIiktir, bir anda bitirir her şeyi. VirgüI; düzenbazdır, kaypaktır, uzattıkça uzatır işi! 

Bende Kalp Var! (KİTAP OLDU) #Wattys2018Where stories live. Discover now