Önemli^^

362K 18.6K 3.1K
                                    


AŞIRI ÖNEMLİ DUYURU 

Merhaba dünyanın en tatlı okurlarıı^^ Gerçekten önemli bir konu için geldim bu yüzden okursanız sevinirim. Şimdi, şöyle bir açıklama yapmak istiyorum. 3391 Kilometre'nin konusu en başından beri belliydi, son bölümü okuyanlar anlar, son bölümde İzmir'in öğrendiği gerçek hikayenin daha konusu kurulurken aklımdaydı. Ki bu yüzden 1.bölümün başında silahlı bir paragraf okudunuz. İzmir bunu 7.bölümde öğrenecekti, ben hikayeleri yazmadan önce bir liste hazırlarım bölümlerde olacakları yazmak için. Ama gördüğünüz gibi 7'de değil, 16'da öğrendi. Neden, bundan bahsetmek ve önemli bir soru sormak, sizden yardım istemek, fikrinizi öğrenmek istiyorum. Öncelikle şimdi yazacağım sorunun hemen altına cevaplarınızı yazmanızı istiyorum,

Son bölümü okurken biz ne güzel masum masum gidiyorduk cinayet nereden çıktı Beyza Abla dediniz mi? Yoksa akışı beğendiniz mi? 

Adsfhdgd, neden sorduğumu da anlatacağım şimdi. Dediğim gibi planım 7.bölümde İzmir'e bunu öğrendirmekti ama tam 8 bölüm kaydı bu. Çünkü hayatımda ilk defa bir kitapla böyle garip bir şey yaşadım. Yazmaya başladım, ve aşkları o kadar temiz o kadar masumdu ki kıyamadım. 

Uzatıyorum, yazdıkça onların aşkına aşık oluyorum. Ve uzatıyorum tekrar, kendime sürekli hadi bu bölümde de olmasın diyorum çünkü temiz kalsınlar istiyorum. Masum kalsınlar istiyorum. Hepinizde bu oldu değil mi, İzmir ve Ege'de hep kendinizden parçalar gördünüz, "bizim gibi" , "benim gibi" , dediniz. Çünkü bende de oldu. Çok bizden oldular, çok benden, sizden oldular. Bu yüzden içim elvermedi. Yazamadım. Ama elimde bir sürü bölümlük bir liste var ve uzattıkça liste kayıyor, bu yüzden artık vakti geldi dedim. Bu bölüm yazdım, sonra çok daha garip bir şey oldu. Bölümü yazdım ama içime sinmiyor. Dün uyuyamadım ciddi anlamda uyuyamadım. Sanki karakterlerim bana "Beyza biz gölgelerimizle konuşuyorduk cinayet nereden çıktı şimdi?" diyor. 

Böyle olacağını tahmin edemedim, ama sanırım bu kitabın kaderi bu kadar hayran olunası bir aşka konu olmaktı, Ege gerçek gibi, İzmir gerçek gibi, bu kadar güzel bir aşk çıkacağını hayal edemedim. Ve şimdi bu son bölüm asla ama asla içime sinmiyor iki gündür. Ege'ye ve İzmir'e bunu yakıştıramıyorum. Düşüncelerinizi merak ediyorum, belki bu Wattpad'te ilk kez oluyordur ve ben de ilk defa yapacağım ama o bölümü komple silip hikayeyi çok farklı bir yere mi götürmeliyim, yoksa listeme uymalı mıyım böyle devam mı etmeliyim bilmiyorum. Ama dediğim gibi, içim elvermedi böyle devam etmesine. Ege'yi bir katil yapmaya, İzmir'i böyle bir gerçekle yüzleştirmeye. 

Ciddi ciddi sizden yardım istiyorum, tavsiye istiyorum. Bu sadece benim değil, bizim hikayemiz. Bu yüzden kendinizi geri çekmez ve yorum yaparsanız çok çok sevinirim, sizi çok seviyorum. Yorumlarınızı dört gözle bekliyorum^^ 


3391 KilometreWhere stories live. Discover now