3391 Kilometre İNTERNET SATIŞINA AÇILDI!

367K 12.2K 2.7K
                                    


Selamlar dünyanın en güzel okurları^^

Beni özlediniz mi? 

Ben sizi inanılmaz özledim :') Şimdi size nihayet güzel haberlerle geldim, 3391 KİLOMETRE ARTIK İNTERNET SİTELERİNDE SATIŞA ÇIKARILDI! Haftaya da mağazalara dağıtılacak, internetten almak istemeyenler haftaya mağazalardan alabilir^^Aşırı heyecanlıyım, tek tek kitaba kavuşuyor olacaksınız birkaç gün içinde, sizin elinizde 3391 Kilometre'yi görmek, bir de o şekilde okuyacak olmanız, üstelik içinde poster de olacak olması ve duvarlarınıza bir bir asacağınızı hayal etmek beni çok duygulandırıyor.  Instagram'dan takip edenler zaten her şeyi görüyor biliyor ama burada olup hala kitabımızın kapağını görmeyenler var! O yüzden buraya da nihayet kapağı getirdiiim^^


İŞTE GÖRDÜĞÜM AN DİREKT AĞLAMAYA BAŞLADIĞIM KAPAĞIMIZ :')


Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Kapağın açılmış hali, her yer Ege'nin ışıklarıyla kaplı :')

Kapağın açılmış hali, her yer Ege'nin ışıklarıyla kaplı :')

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


İç cildin kapağı^^^

Ve iç cildin kapağının açılmış hali^^

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ve iç cildin kapağının açılmış hali^^

Ve iç cildin kapağının açılmış hali^^

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



Şimdi diğer bilgileri vereyim size, kitap ciltli olacak. 

Kitapla birlikte çok istediğiniz gibi AYRAÇ ve POSTER hediyemiz olacak :') 

İnanın maliyetinin artmaması için çook uğraştık çünkü hem 472 sayfalık ciltli bir kitap hem ayraç hem poster çok uçuk fiyatlara doğru gidebilirdi ama şu an mağaza fiyatı 30 tl olacak. 

Ama internet sitelerinde şu an indirimle satılıyor, kaçırmayın derim :') Örneğin dr.com.tr 'de şu an 22 tl :') 

Dış bağlantılar kısmına link koyuyorum zaten oradan inceleyebilirsiniiiz^^ 

Kitapta buradaki bölümlerin dışında sizin en çok oy verdiğiniz bölümlerden 4 tane Ege'nin ağzından bölüm var. Eminim ki onlara bayılacaksınız! 

Ege'yle İzmir'le birlikte büyüdük resmen son iki yıldır, her anımız birlikte geçti. Benim bu kitabı yazarken en büyük amacım karanlığınızı renkli ışıklarla aydınlatmaktı. Ve son aşama bu kitap oldu, kapağa dair tek isteğim de her yerinde ışıklar olmasıydı... Işıklar kitapla birlikte gelecek olan posterde de var, ben posteri gelir gelmez duvarıma asacağım :') 

Umarım yolumuz çok ama çok açık olur, artık top sizde^^ Çok heyecanlıyım ve sizi çook seviyorum. Kitaplarınıza kavuştuğunuz ilk an fotoğraflarınızı yorumlarınızı bekliyorum! 

Şimdi size kitabın Ege'li bölümlerinden ufacık birkaç paragraflık bir kısım getirdim!

İyi okumalar --- 

---

Kahvem masamın üzerinde, gözlerim her zamanki gibi bilgisayarımın ekranında bomboş geçirdiğim akşamlara bir yenisini daha ekliyordum. Bomboş derken... Dışarıdan bakıldığında bomboş görünen oysa benim için içi dopdolu bir akşam. Çünkü yine onunlayım. Yine onun satırlarını okuyorum. Yine onun paylaştığı komik fotoğraflara bakıp gülüyorum. Yine onun bloğundaki her bir şarkıyı dinliyor ve kendimden geçiyorum.

O derken... Sanırım size ondan bahsetmeliyim.

İzmir. Hayır, şehir olan değil. İnsan olan. Size ismi İzmir olan bir kızdan bahsediyorum. Neye benzediğini bile bilmediğim, saçının rengini tahmin edemediğim, ne yaşadığını anlayamadığım bir kız. Onu yedi ay önce takip ettiğim bir bloggerın sayfasında gezinirken gördüm. Bir şarkı paylaşmıştı. Merak edip şarkıyı dinlediğimde tüylerimin diken diken olduğunu hatırlıyorum.

"Şimdi buradan çok uzakta," diyordu şarkı, "Kaf dağının ardındasın."

Yıllarca her kitapta her şarkıda beni anlatan satırlar arayıp durdum. Bulamadım. Başıma öyle şeyler geldi ki hayat beni belki de kaf dağının ardına sürükledi. Ve ben hayatımda ilk kez o gece beni anlatan ve hatta gözlerimi dolduran bir şarkıya tanık oldum. Sonra kendi kendime bu şarkıyı bloğunda paylaşacak kadar seven bir insanın ruhunu merak ettim. Bloğuna girdim ve yedi ay oldu hala çıkamadım. O gece bloğunun isminin beni şoka sokuşunu hala hatırlıyorum...

"Benegeninincisi." Kullanıcı adı tam olarak buydu. Ekrana baktım, o an kendi kendime dedim ki "Ege... Bir şeyler oluyor." Yüzümde garip bir gülümseme belirdiğini hatırlıyorum. 

---

NOT : Şimdi eminim ki içlerinizden "Bu Ege'li bölümlerin burada yayınlanmaması haksızlık değil mi?" diyenler olacak. Size şöyle bir şeyden bahsedeyim, kitabın finali de dahil olmak üzere 35 bölümü hala burada duruyor, bu zamana kadar kitap çıkaran tüm ama tüm yazarlar bölümlerin tamamını ya da bir kısmını sildi ama ben silmedim, silmeyeceğim çünkü asıl onları silmem haksızlık olur. Ama kitapta da buradaki yazılanlardan ekstra bir şey olmaması kitabı alanlara haksızlık olur. Bunu siz de çok iyi biliyorsunuz. Umarım beni anlarsınız. Sizi seviyorum, birkaç gün içerisinde kitap elime ulaşacak ve o zaman kitabın gerçek halini posterini ayracını iç sayfalarını size göstermeye geleceğim :') Görüşürüz canımın içleri^^

Instagram : beyzalkoc

3391 KilometreWhere stories live. Discover now