Duyuru^^

360K 16.3K 2.1K
                                    


Merhaba^^ Lütfen bölüm diye heyecanlanmayın daha dün bölüm attım asadsgddgnj 

Öncelikle nasılsınız dünyanın en tatlı okurları? Ben bir gün buraya girmeyince ciddi ciddi sizin yorumlarınızı mesajlarınızı okumayı özlüyorum ya keşke elimden gelse de her gün bölüm yazabilsem her gün yorumlarınızı okusam :') Şimdi öncelikle önemli bir şey soracağım. Bir kapak değiştirme durumumuz var, o yüzden fikrinizi alacağım. Şimdi aşağıya eklediğim kapağa bakın :

 Şimdi aşağıya eklediğim kapağa bakın :

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kapağımızı bununla değiştirmeli miyim?

Yoksa eski kapağımız kalsın mı?

Yorumlarınızı bekliyoruuum :')


Bir de şimdi sosyal medya hakkında bir duyuru yapacağım, kendi hesaplarımı ve 3391 Kilometre için açılmış ciddi anlamda hikayeden daha da güzel paylaşımlar yapan hesapları yazacağım buraya : 

Öncelikle benim en sık kullandığım iki sosyal medya hesabımı yazıyorum, takip ederseniz çoook mutlu edersiniz beni :') 

Instagram : beyzalkoc (tek a ile)
Twitter : beyzaalkoc

3391 Kilometre için açılmış MÜTHİŞ hesaplar (Instagram hesapları) :

3391km
3391.km
gelmemeyegidenadam
benegeninincisi
beyza_alkoc_fan
izmiregenindir
3391kilometre
3391kmlikgezegen
beyzalkocfanpage
sinemayagidelimizmir
birsovalye3391

Veee son olarak çok sordunuz, 3391 Kilometre'nin Whatsapp grubuna katılmak için Instagram'dan benegeninincisi hesabına mesaj atabilirsiniz, Wattpad'ten de irm_tgc hesabına mesaj atacaksınız^^ 

Sizi çoook çok seviyorum, yorum yağmuruna tutmuşsunuz resmen dün attığım bölümü, 1000'i geçmişiz ilk defa! Size inanıyorum ki bir gün 10.000 yorumu hatta 100.000 yorumu da geçeceğiz. Çok güzel mesajlar alıyorum, yetişebildiğim kadarına cevap yazıyorum. Biliyorum ki 3391 Kilometre kalbinizde büyük bir yer edindi, inanın özene bezene yazıyorum çünkü çok özel benim için :') İnşallah en iyi yerlere geliriz birlikte, ve inşallah bir gün hepimiz Ege'mize kavuşuruz^^ Şey yorumlarınıza çok gülüyorum "BANA ORADAN BİR EGE" , "BANA BİR ORTA BOY EGE ALABİLİR MİYİZ" vs avsbasgdbgbd Çok uzatmayayım, öptüm sizi :') Lütfen üstteki kapakla alakalı fikrinizi belirtmeyi unutmayın, yorumlarınıza göre kapağı değiştireceğim^^


3391 KilometreWhere stories live. Discover now