Aşk,çiçek,böcek yok Part 14: Fotoğraflar

4.7K 81 1
                                    

UFAK BİR ARADAN SONRA YENİ BÖLÜM İLE KARŞINIZDAYIM. HİKAYENİN OKUNUP OKUNMADIĞINDAN EMİN OLAMADIĞIM İÇİN BİR KAÇ HAFTA ARA VERMİŞTİM FAKAT OKUYUCU SAYISININ BİRAZ DAHA ARTTIĞINI VE HALA SADIK OKURLARIM OLDUĞUNU GÖRÜNCE BEKLETMEK İSTEMEDİM UMARIM BEĞENİRSİNİZ :)

"Bana aşık değilsin." dedi kuru bir sesle. Beni teselli etmeye çalışıyordu. Sehpanın üzerinden kalktı ve elini uzattı.

"Haydi gel sana bir şey göstereceğim." Ben de yerimden kalktım ve elinden tuttum. Ne gösterecekti acaba. Elimden çekerek beni üst kata çıkardı merdivenin karşısındaki odanın kapısını açtı ve içeri girdik. Beni izliyordu. Bakışlarımı odaya çevirdim. Aman Tanrım! Muhteşem bir yerdi. Odada siyah beyaz ve kırmızı hakimdi. Ve duvarlarda rock gruplarının posterleri vardı. Duvarlardaki askılarda Kurt Cobain Rolling Stones Beatles Oasis ve Ramones tişörtleri vardı. Yatağın başındaki sehpaya gittim üzerinde de bir sürü albüm vardı. Kapıya döndüm Leo kapıya yaslanmış şekilde gülümseyerek beni izliyordu.

"Senin odan." Evet bu odaya hayran kalmıştım ama neden benim için bir oda yapmıştı ki? Bende kalırsın derken bana bir oda yapacağını falan düşünmemiştim.

"Neden bu kadar uğraştın?"diye sordum gülümseyerek.

"Biriyle uyumayı sevmediğini biliyorum." İnanmıyorum. Bu kadar düşünceli olması karşısında kendimi kötü hissediyorum.

"Bana gelince burada kalabilirsin."diye ekledi. Odada tekrar göz gezdirdim. Plaklar,tişörtler,posterler...Cennet gibiydi.

"Bu kadar masraf etmeseydin."dedim.

"Saçmalama. Zaten tişörtler ve posterler benimdi. Arabada bu grupları sevdiğini öğrendiğim iyi oldu." Tişörtler onun muydu? Şimdi değeri daha fazlaydı. Ramones tişörtüyle Leo'yu hayal ettim. Kusursuzdu.

"Bayıldım." dedim yanına doğru giderken. Kolunu kaldırdı ve omzuma koydu. Belki sevgili olmak o kadar kötü olmaz? diye sordum kendi kendime bir tarafım

"Evet kesinlikle harika olur. Baksana seni ne kadar düşünüyor. Kendi evinde sana oda bile yapmış! Sana gerçekten değer veriyor."derken

"Saçmalama! Sen özgür olmalısın. Bu adamın seni değiştirmesine izin verme. Ona sakın bağlanma. Anneni hatırla baban aldattığında bile ona hala aşık olmaya devam etti. Gözü kör olmuştu. Aşk acizlik. Sakın düşme."diyordu. Biraz sert konuşmuştu ikinci taraf. Annem kadar aşık olmayacak ve bağlanmayacaktım ama Leo'ya kötü davranmamın mantığı yoktu. Ona değer veriyordum.

Koltukta yayılmış aksiyon filmi izlerken

" Sana hala kızgınım."dedi

"Neden?"

"Okulda kavga çıkardın. Ceza alacaksın."

"Siktir et." dedim televizyona bakarken. O da televizyona bakıyordu ama dediğimi duyunca kafası bana döndü. Evde de öğretmen otoritesini kullanarak küfür etmemi engelleyecek değildi herhalde.

"Nasıl bu kadar rahat olabiliyorsun?"dedi

"Sıkıntı yapmamın duruma bir faydası olmayacak Leo. kavgayı ben çıkartmadım zaten ilk o kız bana vurdu."

 İç çekerek kolunu omzuma attı. Saçımdan öperek:

"Küfür o güzel ağzına yakışmıyor."diye fısıldadı. Ve dudaklarını dudaklarıma getirerek öpmeye başladı. Her öpüşünde sanki ilk öpüşmem gibi dizlerimin bağı çözülüyordu. Saçlarının arasına elimi daldırınca ellerini belime ve bacaklarıma dolayıp beni kaldırdı. Dili ağzımı meşgul etmeseydi tiz bir çığlık atabilirdim. Merdivenleri çıkmaya başladı. Hadi ama seks için yatak odası zorunluluğu yoktu. Söz konusu Leo olunca biraz sabırsız olabiliyordum. Ellerimi boynuna daha sıkı doladım ve odasına bir iki saniye göz gezdirdim. Evimin salonunun iki katı büyüklüğündeydi. Duvara asılı lcd televizyona olay station bağlıydı. Vay canına. Kıyafetlerimizden kurtulunca beni kucağından bırakmadan yatağa bıraktı ve üzerime çıktı. Beni tekrar tekrar zevkin doruklarına çıkarırken neden bu kadar mükkemmel olmak zorunda olduğunu düşündüm.

***

Yatakta bir hareketlenme ve ardından gelen deklanşör sesiyle uyandım. Çocukluğumdan beri fotoğraf maninasından gelen bu sese bayılırdım. Kısa bir an için nerede olduğumu kavrayamadım. Yanımda yatan Leo'yu görünce anladım. Uyuyor gibi görünüyordu ama onu uyurken görmüştüm ve daha huzurlu görünüyordu kesinlikle şu an uyuyor numarası yapıyordu derken havadan gelen bir deklanşör sesiyle yukarı baktım. Leo uyumuyordu fotoğraf makinasını tepemizde tutmuş sanırım fotoğraf çekmeye çalışıyordu.

"Ne yapıyorsun Leo?"diye sordum. Fotoğraf makinasını havadan indirip bana doğru tuttu

"Bu anı dün geceki seksten yorgun düşüp yanımda uyuyakalmışsın gibi değil de benimle uyumak için gelmişsin ve kollarımda huzurlu bir gece geçirmişsin gibi resmediyorum. Baksana." bana uzattığı Canon eos 1ds mark lll fotoğraf makinasını elime aldım. ve fotoğraflara baktım. Ben uyurken onun başını boynuma gömdüğü,yanağını yanağıma koyduğu,belime sarıldığı,benim başımı onun çıplak göğsüne koyduğum ve o yanağımdan öperken kameraya okey işareti yaptığı fotoğrafları görünce yüzümde bir tebessüm oluştu. Beni bu kadar duygusuz görmesini istemiyordum. Onunla uyumayı vakit geçirmeyi seviyordum zorla veya yorulduğum için yanında yatmıyordum. Leo benden çok daha iyisini hak ediyordu. Verecek sevgisi ve aşkı olan birini.

Aşk,çiçek,böcek yokWhere stories live. Discover now