Bölüm Tadında Sorular Ve Cevaplar⁉️

30.8K 818 731
                                    

Şarkıyı mutlaka izleyin ve dinleyin. =D

👊👊👊👊👊👊👊👊

Ali'nin burcu ne? Elif'in burcu ne? En sevdikleri yemek ne?

Ali: Burç da kimmiş? Ben burcu değil burç beni takip etsin. Gerçi koç burcu da tam bana yakışır, rekabeti severim ve azimliyim. Spor dallarında olan tutkum, içsel öfkemi dışa böyle vurmamdan geçiyor. Mesela paradan daha önemli bir şey varsa saygınlıktır benim için. Bu arada en sevdiğim yemek... Türk damak zevkine hitap eden her türlü yemeği severim.

Elif: Bu da soru mu? Belli değil mi topuklularımdan, saçlarımın buklesine kadar yay kadını olduğum? Sevimli oluşum, endamım, asaletim, farklılığım ile ben buradayım diye bağırıyorum oysa ki. Ha şeyi de unutmayayım, çok tatlıyım değil mi ama? ^^ En sevdiğim yemek çeşidi, İtalyan mutfağına ait yemekler. Fakat tatlı derseniz waffle der susarım. Şöyle üzerine bol çikolata sosu üzerine bol bol meyve ve dondurma... Bir waffle kaç kalori sizin haberiniz var mı? Benim yok...

👊👊👊👊👊👊👊

Ali aslen nereli?

Yazar: Ayol bu hatun son bölümü okumamış mı? -_- cık cık cık
Trabzonlu...

👊👊👊👊👊👊

Ali sigaracı mı? Yoksa ciks kafelerde nargile tüttürüp 'KARŞİM SERİ KÖZ PILİZ' diye bağıran ırktan mı? (Soru aynen böyleydi =))

Ali: Yazar şu işe bir el at, sen bizi nasıl tanıttın okurlara.

Yazar: Senin yüzünden atar yedik görün mü Aycom -_-  Alim tam bir sportmen kişiliğe sahip bir beyefendi. Ki bilirsiniz spor ile ilgilenenlerin geneli kötü alışkanlıklara ve beslenme koşullarına karşıdır. Alim sağlığına düşkün bir kaslı beyefendi.

👊👊👊👊👊👊👊

Elif'in babası ne iş yapıyor?

Yazar: Elif'in babası mimar ve kendi bünyesinde bir şirketi var. Elif ise iç mimarlık okuyor, okul biter bitmez ise şirkette çalışması konusunda babasından baskı görüyor.

👊👊👊👊👊👊

En sinir olduğun karakter?

Yazar: Bana sorarsan Cenk, diğerlerine hiç sorma hepsi Cenk'ten yana dertli =))

👊👊👊👊👊👊

Elif Ali ile sevgili olmak istediğini kaç kere düşündü?

Elif: Yıldırım şeysi benimkisi, gördüm, istedim, aldım. Gerçi alana kadar da ne badireler atlattım, az çok bilirsiniz.

👊👊👊👊👊👊👊

Elif'in çene ile adam öldürme güçleri var mı? Varsa bende istiyorum.

Elif: İnan hiç denemedim, ama istersen ilk deneğim sen olabilirsin! Yani diyorum ki çeneme kurban ol sen, ya da seni çeneme kurban edelim mi? =))

👊👊👊👊👊👊👊

Elif'in kıyafetlere, daha doğrusu ayakkabılara olan aşkı hep var mıydı?

Yazar: Bunu geçmiş bölümlerde okumuş olmanız lazımdı küçük hanım. Zira Elif'in doğduğundan beri süslü kıyafetler içerisinde olduğunu anlattığım bir paragraf mevcuttur.

Demir YumrukWhere stories live. Discover now