bir müjde

11.4K 896 669
                                    

Merhaba :)

Siz özel bölümle dönmemi istiyordunuz ama ben bir müjdeyle döndüm. Çoğunuzun bunu ne kadar istediğini biliyorum. Defalarca elinizde tutmak istediğinizi, dokunmak istediğinizi belirten mesajlar ulaştırdınız. Bazılarına cevap verdim, bazılarına veremedim fakat her cevabım farklı oluyor gibi geliyordu bana. Bir an asla olmaz derken bir an neden olmasın derken buluyordum kendimi. İçimde çelişiyordum anlayacağınız. 

Çok kısa zaman önce bir telefon görüşmesi yaptım. Görüşme kısa sürdü ve o kısacık görüşmeden sonra aklımda durmadan bir ses, "neden olmasın? neden olmasın?" diye tekrarlıyordu. "Ne kaybedersin? Şimdi olmazsa ne zaman olur ki?" Bundan uzun bir zaman önce size kesilen ağaçların günahını taşıyabileceğime emin olmam gerek demiştim. Hala emin değilim ama emin olmayı beklerken kaçırdıklarımı telafi edemezsem ne olacak?

O yüzden hadi yapalım şu işi.

Gerçek olsun, kitap olsun demek istemiyorum. O zaten gerçek, sayfalara dökülmesi onu daha gerçek kılmayacak. İçimizde bir yerde yaşadı, bitti ama tükenmedi. En azından benim için böyle. 

Epsilon yayınlarıyla konuştuk, görüştük, imzaları da attık. Kitabın bölümlerinin büyük kısmını kaldırmam gerekiyor ama önce duyurmak ve bir müddet beklemek istedim. Umarım MV buradan gittiğinde çok üzülmezsiniz, ben de muhakkak hüzün duyacağım ama kitabı elimize aldığımızda bu hüznümüz yatışır umarım. Ayrıca kitabı da düzenleme sürecine aldım. Eksik kaldığını düşündüğüm yerleri yazmak ve içime sinmeyen yerleri daha iyi hale getirmek için. 

Vitamin bundan tam 3 yıl önce yazdıklarını bastırabilmek için bir yayın eviyle görüşmüş ve sonunda hüsrana uğramıştı. Umarım şimdi mutlusundur, Vi. Hayatıma girdiğin günden beri bana öğrettiğin bir şey var: inanıyorsan, gerçektir. Sana inanıyorum, bütün kalbimle, bu yüzden hiç olmadığın kadar gerçeksin artık. 






Morfin ile Vitamin (Kitap Oldu)Where stories live. Discover now