32. část

3.7K 385 21
                                    

Další dííl:)) V poslední době přestávám stíhat, takže se velmi omlouvám za zpoždění.. Doufám, že se díl bude líbit.  Chtěla bych vás poprosit o laskavost. Pokud budete mít dlouhou chvíli mohli byste si prosim přečíst story Sanguis od TheDoubleTroubles:)  Píši ji s kamarádkou a zajímal by nás váš názor:) 

Užijte si část^^


To zpropadené škrábání na dveře bylo tak dlouhé a hlasité, že jsem nakonec s naštvaných výrazem přelezla Daniela a šla otevřít.  Addi mi hned vylezl na rameno a Drakie se mi otřela o ruku.

"Tak vám se stýskalo jo?" Zasmála jsem se. Nagge se ale otočila a odletěla pryč. Pochvíli se vrátila a udělala to znovu. Když jsem vyhlédla z pokoje, došlo mi, že chce abych šla do jídelny.

"Nestýskalo! Vy jste jen nenažranci nenažraní, kteří mě nenechají se ani vyspat!" Vykřikla jsem a vypochodovala jsem do jídelny.  Vzala jsem talíř a naštvaně na něj položila několik kousků masa. Přešla jsem ke stolu a položila na něj talíř. Položila... to se říct nedá.. Skoro jsem ho rozbila, ale drakům to nevadilo a už se ládovali.

Podepřela jsem si hlavu rukou a jen koukala před sebe a naštvaným výrazem.

"Co udělali tentokrát?" Zasmála se Mel sedající vedle mě.  Probodla jsem ji pohledem a nafoukla tváře.

"Naštvali mě, co jinýho," Zavrtěla hlavou a usrkla si čaje. Byl ale asi vařící, protože sebou cukla a začala mávat rukama kolem pusy. Pochvíli to s velkým úsilím spolkla a vyplázla jazyk.

"Doplčič! Pálí to jak plase."  Já, válející se na zemi už od začátku jejího vystoupení jsem si zpátky sedla a snažila se přestat smát, když na mě naštvaně koukala.

"Víš, že zítra odjíždíme?" Napila se vody, kterou si před chvíli přinesla a chvíli ji "převracela" v puse.

"Jo, Aaron s tím přišel hned jak si od něj odešla." Usmála se, když spolkla tu vodu. Kývla jsem hlavou a podívala se znovu na draky. Zaujatě nás sledovali s nakloněnou hlavičkou na bok.  Podrbala jsem Addiho na krku a pak ho nechala, aby mi po ruce vylezl na ramena.

"Měli bychom jít balit."

"Pravda." Kývla jsem na ni a začala odcházet.

****

"Tohle všechno?!" Vypískla jsem, když jsem zjistila co všechno si Mel sbalila. Já měla sotva jedno zavazadlo. Ona asi pět.

"Musím tam v něčem chodit," Řekla a pak si všimla brašny za mnou.

"Tohle nepůjde.. Musíme to napravit." Vrtěla hlavou a už se hrnula do mého pokoje.

"Ne Mel, mě stačí tohle jedno.. To ty by jsi se měla omezit."  Odfrkla si a sedla si na postel.

"Jak chceš nutit tě nebudu." Usmála jsem se a začala balit Cean.

*****

"Dobře, jste všichni? Máte všechno? Nechybí nic?" Zmatkoval Aaron a my na něj pobaveně hleděli.

"Pane? Myslím, že jsem si zapomněla brýle."  Řekla vystrašeně Mel.

"Opravdu? Tak to je špatný.. Můj plán se celý zhroutí pokud je budeme muset hledat." Panikařil.  Jackie přistoupila k Mel  a s nezájmovým pohledem ji bouchla do ramene.

"To by ale nějaký brýle musela nosit, pane." Zasmála jsem se a chytla Cean za ruku.

"Vy pojedete v kočáře. My na koních, všichni bychom se dovnitř nevlezli." Zasmál se Jason s několika koňmi za ním,držící je za uzdy. Všichni jsme přikývli a a mohli jsme vyjet.

Story of dragon[cz]Where stories live. Discover now