19.část

4.1K 437 25
                                    

"Keiro! Sakra proč ještě spíš?! Neslyšíš jak to křupe!" Zařvala mi do ucha Mel.

"Teď už asi neuslyším nic." Křikla jsem na ni nazpátek a promnula si uši.. Drakie s Ro mi vylezli na ramena a všichni jsme se přesunuli do vedlejší místnosti k vejci. Byl tu i Aaron a vypadal dost natešeně. Vlastně všichni.

"Vy jste ještě neviděli vylíhnutí draka,že?" Šeptla jsem. Všichni němně zavrtěli hlavou. 

"Dobře ale otázka, když se sním dokážu spojit jenom já.. Neměla bych být ve předu?" Slabě jsem se zasmála. Naštvaně se otočili a dokopali mě k vejci.

"V klidu, jen jsem se ptala." Bránila jsem se. Drakie  přiletěla k vejci a odhrnula už prasklou vrchní skořápku. Strčila hlavu dovnitř a začala vydávat divný zvuky..  Pocítila jsem nátlak v hlavě. Postoupila jsem blíž a opřela se o kraj stolu. V mysli mi tupě štíplo a před očima se mi rozprostírala neznámá vzpomínka s jedním jménem.

"Nauthiz." Řekla jsem a pousmála se. Všechna bolest přestala. Postavila jsem se bez opěry a otočila se na ostatní. 

"To je všechno." Zasmála jsem se jejich výrazům. 

"Jak jako všechno? To tě neoznačí?" Zamračila se Jackie. Nechápu jak může být vždycky tam chytrá. Nepraskne ji za chvíli hlava? Ne, to jen mně bude bolet.  Drakie, vykoukla ven a hluboce zapískala. Za ní se objevila bílá hlavička s červenýma očima. 

Prolítlo nás to všechny pohledem. Zařvalo a vymanilo se ze skořápky. Pak to ke mě docupkalo a společně s Drakie se ke mě začalo tulit. 

"Nagge," Zasmála jsem se a nechala ji vylézt na mou ruku. Hrdelní zvuk spojený s divných chrastěním se linulo místností když dráče spokojeně přijalo své jméno. Přelezlo k mému břichu. Zadními drápy se zaháklo o mou ruku a přední zapíchlo do mého břicha. Zamračila jsem se a čekala kdy přijde to horší. Zakousla se mi do levého podbříšku a já zadržela výkřik. Jackie s Aaronem se narhnuli vedle mě, a zaujatě sledovali jak mě dračice kouše. Když mě označila, přelezla na mé rameno a tam se spokojeně zahákla o lem látky. Očekávaně se mi zatočila hlava a já se musela znovu podepřít o stůl. 

"Jsi v pohodě?" Mel mě chytla za loket a pochmurně mě sledovala. Přikývla jsem a opatrně odtáhla látku z břicha. U Drakie jsem si změny všimla až po dni. Netuším jestli teď uvidím kousanec nebo nějaký znak, ale stále se nemůžu zvyknout na to, že ti draci tetují! Shrbila jsem se a opatrně přejela palcem po bílém kříži, u něhož ta kratší vodorovná čára byla nakřivo.   Oddechla jsem si a byla na sebe pyšná, jak jsem to zvládla potichu. 

"Počkat, Nauthiz, Nagge? Cože?  A proč tě sakra kousla?" Začal Jason a rozhazoval přitom rukama, nejvíc ukazujíc na můj podbříšek. 

"Nauthiz, jeho pravé jméno a Nagge je jméno, které přijalo od Keiry." Vysvětlil Aaron.  Usmála jsem se a hladila obě dvě dračice. 

"Tak máme  dva.. Připravíme se pro další."

"Cože?" Křikla jsem. 

"Musíme najít další draky."

"Ale prvně bychom měli vycvičit je.. a MĚ!" Křikla jsem. Aauron si povzdychl.

"Dobře, tak máte měsíc." Usmál se a odešel.

"Dobře, tak máte měsíc." Napodobila jsem ho. Hned jsem dostala pohlavek od Jackie.

"Hej co to.."

"Nic, a začni něco dělat.. Máš dva draky, jednu opici a stále se chováš jako malý děcko."

"Nevím kdo mi tu dal právě pohlavek." Zvedla jsem obočí. 

"Pohlavky se dávají malým dětem." Mlaskla.. Stoupla jsem si a chtěla jí něco říct ale Nagge zařvala a prosebně se o mě otřela.

"Když mě omluvíš, půjde můj děckej zadek nakrmit tři hladové krky." Mrkla jsem na Jackie a když jsem odcházela tak jsem se ještě otočila a odfrkla si. Pravděpodobně to zabralo.. Řvala na celou základnu.. 

A pak, že já jsem děcko.. 

Další část:)) omluva za chyby a dlouhé čekání;)) .. Doufám, že jsem vám to vynahradila touhle částí.. A jak už jsem psala v Five elemments, až začně škola, budu mít ještě míň času na psaní.. Takže se předem omlouvám.:)) 

Jinak užijte si část.:** 

Story of dragon[cz]Where stories live. Discover now