17.část

4K 432 11
                                    

Je to čím dál tím horší. Před tím mě probouzela jen Drakie, ale teď už i Ro. Obě mi olizovali obličej jako bych tam měla marmeládu nebo co. Se smíchem jsem vztala a pohladila je.

"Máte hlad?"  Naklonili hlavičku na stejnou stranu. Musela jsem se zasmát. Vytáhla jsem kus masa a pár banánů. Obě se spokojeně olízli a začali snídat. Daniel tu už nebyl. Svlíkla jsem se do spodního prádla a vlezla do jezera. Voda byla příjemně teplá.  Doplavala jsem k vodopádu a umyla jsem si tam hlavu. (Samozřejmě žádnej šampon sebou nemá) Bylo to příjemné. Odplavala jsem kousek dál a položila se na hladinu. Zavřela jsem oči a relaxovala. Co teď asi dělá mamka.  Už je doma? Nevím, ale vím že netuší, že má dceru. To zamrzí. Po tak dobré hodince odpočinku jsem vylezla s s varhánkama na prstech z vody. Drakie ke mě automaticky přiskočila a začala se zajímat. I když za mnou pořád poskakovala procházela jsem se po okolí a hledala ovoce. Nechci brát to co máme na cestu. Těm dvoum jsem musela dát, ale já nemusím. Došla jsem k broskvoni, broskve byli celkem nízko a vypadali chutně. Rozběhla jsem se a odrazila se od kmene stromu chytla jsem do obou ruk jednu a utrhla. Ha, tak přece jen k něčemu byl ten trénink s Mel.

"Doufám, že se moc nezlobí." Usmála jsem se a zakousla se do sladké broskve.

"Ze začátku jsem běsnila a měla chuť tě zabít, ale postupem času jsem se o tebe spíš bála." Zarazila jsem se. Tohle neznělo jako Daniel. Otočila jsem se a uviděla Melani jak se na mě usmívá.  

"Mel." Vydechla jsem.

"Mel!" Rozběhla jsem se a objala jí. 

"Tohle už nám nedělej. Víš jak je těžký najít magora jako si ty?" 

"Jsou tu i ostatní." Přikývla.  V očích mi hráli jistřičky. Chytla jsem Mel za ruku a tahala ji zpátky k jezeru. Když jsem uviděla ostatní rozběhla jsem se k nim a měli jsme hromadný obětí. Ro s Drakie na nás zmateně koukali. Pak Drakie zařvala a odfrkla kouř z nozder.

"No ty si nám taky moc chyběla." Cupitala k ní Mel.  Tak moc mi tihle retardi chyběli.

"Jak jste nás našli?" Zeptala jsem se.

"Zas tak zastaralí nejsme." Zakřenila se Jackie.

"Každý z nás máme určité tetování  a to nás spojuje. Když jsme daleko od sebe tak nám určitým způsobem udává směr."  Všichni mi ukázali svá tetování. Každý tam měl něco týkajícího se draka a pak asi jeho charakteru. Zůstala jsem pohledem na Danielovým. Měl tam růži a přes ni se províjel dračí ocas. 

"Nádhera." Usmála jsem se a přejela mu to tetování. Pak jsem se začervenala a odstoupila dál. Všichni se zasmáli. Drakie s Ro mi lehli do klína a spokojeně chrupkali.

"Ah tohle jako další drak nevypadá." Uculila se Mel.

"Však ani není.  Je to opička a jmenuje se Ro." Pohladila jsem Ro po hlavičce.

 "Asi ji pak poneseš pokud bude chtít." Přikývla.

"Dobře takže vy jste našli jezero, teď musíme dojít k .."

"Bažině." Doplnila jsem ji. 

"Vím Daniel o tom mluvil v jednom kuse." 

"To není pravda." Uraženě si odfrkl.

"No tak honem, nemáme čas na vaše rozhovory." Popohnala nás Jackie.  Zvedli jsme se a vydali se dál.

Další část. :)) užijte si ji ;)

Story of dragon[cz]Where stories live. Discover now