13.část

4.2K 441 9
                                    

Něco mokrého mi přejíždělo přes tvář. Unaveně jsem otevřela oči a sledovala jak mě Drakie ožužlává. Asi už má hlad.

"Kručí ti v bříšku nebo to cítiš na jazyku?" Naklonila hlavičku na bok a upřela na mě ty její kukadla. Povzdychla jsem si a postavila jsem se. Cítila jsem se jako zloměná na dvě půlky. Záda, hlava, nohy, ruce i zadek. všechno mě bolelo. Drakie mi vylezla na rameno a společně jsme se vydali do jídelny. Všichni, i on, seděli pospolu a když jsem přišla nespustili ze mě oči. Bylo tu nepříjemné ticho. Nabrala jsem Drakie talíř masa a ryb ale když jsem se na ní podívala ryby jsem jí oddělala. Jestli takhle bude žrát dál, tak z ní nevyroste drak ale vepř.  Sama jsem si vzala mléko a něco podobné rohlíku a zamířila na druhou stranu jídelny. Sedla jsme si a položila všechno na stůl. Drakie začala jíst a já si ospale usrkávala mléka. 

"Takže co se děje?" Zeptala se Melani a už si přisouvala židli. Podrážděně jsem se na ni podívala.

"Co se děje? Fajn takže za prvé," Ukázala jsem jí ukazováček. "On mi málem zabil draka," Sjela jsme pohledem Daniela a k ukazováčku přidala i prostředníček. "Za druhé, jsem utahaná jak kotě," A ještě prsteníček. "A za třetí se skoro nepohnu. Všechno mě bolí a já mám chuť jen ležet a vychutnávat si to nicnedělání." Zívla jsem si a znovu usrkla mléka. Chvíli nic neříkala a pak si povzdechla.

"Trénink ale dneska bude." Zakuckala jsem se a málem na ni to mléko vyprskla. Drakie se zastavila a sledovala jak se dávím. 

"Bude? Ale já se skoro nepohnu, je zázrak, že jsem se dobelhala sem!" 

"Říkám, trénink dneska bude, ale ne obyčejný. Dneska půjdeme projít okolí aby jste si, obě, zlepšili náladu, a kondičku." Dodala potichu s domněnkou, že jsem ji neslyšela. Protočila jsme očima.

"Fajn a kdo všechno půjde." Melani se vítězoslavně usmála.

"Já, Jason a Dani-"

"Ne."

"Co?" Jo pravda, nenechala jsem jí doříct ale to jméno už nechci slyšet. 

"S ním nepůjdu nikam. Málem mi zabil draka.!" vykřikla jsem. Všichni se otočili a určitě věděli na koho to bylo. Vzala jsem Drakie, která dokousávala poslední sousto masa a odešla do pokoje.  Převlíkla jsem se a vzala nějaký baťoh co tu byl. Došla jsem zpátky do jídelny. Nikdo tu už nebyl. Nabrala jsem pořádnou porci masa a zabalila to. Pak jsem si nalila vodu a vzala pár jídla pro sebe. Prošla jsem hrad až k bráně a otevřela jí. Pohltila mě nádherná vůně přírody a šelest ptactva. Vyběhla jsem a zastavila se až pod jedním stromem.

"Omlouvám se. Ale o Drakie přijít nechci. Ten pocit, už nikdy zažít nechci." Usmála jsme se na hrad a rozběhla se pryč.

"Ty někam jdeš?" Ozvalo se za mnou. Otočila jsem se a stál tam on.

"Jak si mě sakra našel!" Vyjela jsme na něj.

"Nehledal jsem tě." Něco u nás zašustilo.  Trhla jsme sebou a stála tváří v tvář tygrovi. Obrovskému tygrovi. Zpátky do hradu už to nestihnu. Daniel mě chytl za ruku a otočil se. Chytla jsem Drakie jak nejpevněji jsem mohla a otočila se za ním.

"Utíkej!" Zakřičel.

Další část :DD Začíná to být zajímavé.. ;))  Užijte si ji :)


Story of dragon[cz]Onde as histórias ganham vida. Descobre agora