9. "Använd kondom."

967 13 0
                                    

Vi är på krogen igen. Det har bara gått en dag, men vi är redan tillbaka. Stackars lever. Vakten tittar på mitt id, på mig, på mitt id, på mig, och släpper till slut in mig. Jag vet inte om jag ska vara smickrad eller grinig. Men jag hinner inte fundera på det speciellt länge, för snart klämmer någon på min rumpa. Jag vänder mig argt om, trots att jag egentligen vet att förövaren kommer att vara försvunnen i folkmassan. Självklart hade jag rätt. Med en irriterad suck följer jag Vic som redan är halvvägs till baren. I ögonvrån ser jag honom. En lång kille med tatueringar över armarna, piercingar i läppen, och tighta jeans. Först stannar jag upp. Han är så jävla snygg. Nej. Trots att jag redan är full kan jag tänka tillräckligt klart för att inte gå fram till honom. Han vill uppenbarligen inte ha med mig att göra, och då ska han få ha det så. För ovanlighetens skull är min envishet till min fördel. Jag klappar mig själv mentalt på axeln och går bort till baren där Vic står och flirtar med någon random snubbe. Hon ger mig inte ens en blick. Jag tänker på mitt konto, och skyndar mig sedan ut. Cigaretter har jag i alla fall gott om, tack vare Kristian och Liam. Det är kvavt, och himlen är täckt av mörka moln. På tv-n sa de att det skulle bli åska inatt, så jag vet egentligen inte varför vi gick ut. Men det gjorde vi ändå.
"Jag har slut på cigg, vad sägs om att bjuda tillbaka?"
Allyson står plötsligt jämte mig och jag skriker nästan av rädsla. När fan hamnade hon där?
"Öh, visst." svarar jag när den värsta chocken lagt sig.
Hon plockar tacksamt en cigarett från paketet som jag fortfarande håller i handen. Trots att hon antagligen har en egen erbjuder jag min tändare. Det känns som allmänt hyfs, av någon anledning.
"Tack, men det är lugnt, jag har en egen."
Som jag misstänkte alltså. Lite då och då sneglar jag bakåt i hopp om att Andy ska komma ut, men det gör han inte och snart är min cigarett slut.
"Du verkar sjukt disträ."
Jag hoppar till. På något sätt har jag lyckats glömma bort Allyson. Hon gör tydligen inte ett stort intryck på mig.
"Öh, mycket att tänka på." mumlar jag tankspritt.
"Vill du hänga med på efterfest hos Andy idag också? Jag ska försöka att inte spy!"
Efterfest hos Andy igen? Tidigare under dagen försökte jag och Vic bryta oss in i hans hemliga rum, och sedan svimmade jag. Att komma dit igen låter inte speciellt lockande. Jag är dessutom här med Vic, och jag tänker använda henne som min ursäkt. Det hon inte vet tar hon inte skada av. Just då puttar någon till mig på axeln med ett fnitter.
"Jag går nu, vi hörs imorgon!"
Vic hänger runt halsen på en kille med väldigt långt hår och ett stort flin på läpparna. Helvete, där försvann den ursäkten.
"Använd kondom." säger jag som om jag vore hennes mamma.
Vic bara fnyser, och återgår sedan till sitt långhåriga ligg för kvällen. Jag möter motvilligt Allysons förväntansfulla blick på nytt.
"Alltså ..." börjar jag och hoppas på att komma på en bra ursäkt under samtalets gång. "Det blir så jobbigt för mig att komma hem. Bussarna går inte så sent, och jag kan ju inte åka till Vic."
Jag försöker ge henne ett snett leende, och hoppas att hon köper det. Det gör hon tyvärr inte.
"Men sov där då." säger hon som att det vore självklart.
"Jag har fått höra ett par gånger att jag inte får sova där."
Jag hör själv hur tjurig jag låter när jag pratar. Det är som att jag är en liten unge som inte får en kaka till. Allyson viftar avfärdande med handen.
"Men du kan sova hos mig. Jag bor hos honom ibland, så vi kan låtsas att det är jag som låter dig sova där!"
Och med det sagt drar hon in mig till krogen igen utan att invänta någon form av svar. Inte för att det spelar någon roll ändå, mina argument är slut. Vi sätter oss med de andra. Det är ungefär samma människor som igår tror jag. Helt ärligt la jag bara Allyson och Andy på minnet. Men jag tror att det var någon tjej som hade rosa hår, och hon är också här.
"Sav!" säger Andy både glatt och förvånat.
Han är packad.
"Hon ska med ikväll!" skriker Allyson lyckligt, och drar mig till sig.
Jag försöker att dölja hur obekväm jag känner mig. Vanligtvis hade jag inte brytt mig alls. Det är trevliga människor, ett fint ställe, och gratis dricka. Vad mer kan man önska sig? Men med tanke på Andys humör tidigare under dagen finns inte samma glädje och entusiasm som det brukar.
"Najs!" Utbrister Andy glatt.
Hur packad är den här människan egentligen?
"Vi hade ju rätt trevligt både igår och innan idag." flinar han sedan.
"Förutom delen där du var sjukt grinig och delen när du skrämde mig så jag svimmade hade jag också trevligt i förmiddags. Åh, vänta, det där var ju hela förmiddagen." säger jag glatt, och försöker att inte låta för fundersam.
"Äsch, var inte sådan!"
Andy skrattar lite, och tanken att han kanske bara har kasst bakishumör slår mig. Jag brukar faktiskt inte vara en ängel då heller. Men hans humör efter vi haft sex då? Fast...
"Du verkar väldigt nykter."
Personen bredvid puttar lite på mig. Det är en kille jag inte kan namnet på, men jag tror att han var med igår. Han har snaggat, brunt hår, mörka ögon, och det finns något som säger att man inte ska reta upp honom. Men när han sedan brister upp i ett leende ändras intrycket drastiskt till det bättre.
"Jag har inte riktigt råd att köpa dricka faktiskt." erkänner jag skamset.
Då reser sig Allyson bestämt upp och slår handflatorna i bordsskivan. Några av glasen hoppar till med ett skrammel.
"Men då drar vi väl till Andy, då."
Alla andra runt bordet börjar, även de, lämna sina platser. Jag gör snart det samma, och sedan är jag påväg till Andy för tredje gången på två dagar. Hur hände det här?

---------------------------

Glömde nästan uppdatera idag, heh. Varit i centrum och handlat hela dagen så jag har haft annat att tänka på!
Tack för alla läsningar på denna förresten och tack till alla som läst "Har du roligt, Fuckboy?"! Över 3000 läsningar?! Folk röstar och lägger till den i läslistor och allt!

Ni är underbara läsare, allihopa ❤❤❤

(Eventuella stavfel skyller jag på åksjuka. Sitter på bussen för tillfället)

Mörka gränderWhere stories live. Discover now