6

681 126 105
                                    

5

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

5. bölüm, Irmak'ın aldığı gizemli bir notla bitmişti. Bu bölümde kadroya bu notu yazan yeni bir ana karakter katılıyor. Tabii ki Irmak'ın hayatını mahvetmeye geliyor! Sizce ondan ne istiyor olabilir, bölüme geçmeden önce tahminleri alalım? 

Ve satır aralarına ne kadar çok yorum yapıp oy verirseniz, bölümlerde arkadaşlarınızı etiketlerseniz, kendi çevrenizde de duyurursanız, Mürekkep Kokunu İçime Çektim hepimiz için o kadar uzun soluklu bir macera olur. Keyifli okumalar! 

Bölüm şarkısı: Feist - Comfort Me 


IRMAK, ERTESİ GÜN tam notta yazan saatte kampüsteki ana binanın beşinci katında bulunan tuvaletlere doğru çıkarken, dizleri titriyordu. Asansörün kapısı iki yana doğru açılmaya başlar başlamaz, birinin tuvaletlerin önünde durmuş bekliyor olduğunu gördü ve bunun o tehdit mektubunu yazan kişi olduğunu hemen anladı. Öncelikle, mektupta yazdığı gibi, sahiden de kızdı. Makyajlı yüzü çok güzeldi. Saçlarının aslında siyah olduğu, boyalı sarı tutamlarının diplerinden belli oluyordu. Üstünde krem rengi bir tişört, altında mor bir etek vardı. Biraz minyon, hafif kilolu bir tipti. Göğüsleri büyüktü (biraz fazla). Kulağının birinde piercing vardı. Ojeleri kırmızıydı. Kıpkırmızı.

Irmak sanki başka bir yöne doğru gidiyormuş gibi ilerledi ve kızın yanına gittiğinde durdu. "Merhaba," dedi, birileri var mı yok mu diye sağa sola baktıktan sonra. Otomattan yiyecek almaya çalışan birkaç öğrenci ve ilerideki sınıflara doğru giden birkaç kişi dışında koridor sakin görünüyordu.

"Merhaba, Irmak," dedi kız ve ojeli elini ona doğru uzattı. Sanki az önce boğazını sıkıp öldürdüğü kurbanının kanı ellerine bulaşmış gibiydi. "Adım Selin."

Irmak bir süre tereddüt ettikten sonra onunla tokalaştı. "Sen benimkini çoktan biliyorsun," dedi adını söylemek yerine, biraz kızgın, biraz alaycı bir şekilde.

"Evet, bu doğru," dedi Selin, kendinden emin, belki ukala bir tavırla. "Öncelikle tam vaktinde geldiğin için teşekkür ederim. Hemen konuya girelim mi?"

Sesi sanki onu başkası konuşturuyormuş ya da sanki başka yerden, mesela eteğinin altına sakladığı küçük bir hoparlörden geliyormuş gibiydi. Çünkü ses rengi dublaj gibiydi. Minyon bedeniyle nedense uyuşmayan, çizgi film karakteri gibi bir sesi vardı. Aslında çok güzel bir sesi vardı. Düzgün tonlamalar yapıyordu.

"Seni dinliyorum," dedi Irmak, karşısında güçlü görünmek için kollarını göğsünde kavuşturarak.

"Çok yakışıklı bir çocuk. Feci bir şey. Sakın yanlış anlama, ben onunla ilgilenmiyorum. Ama seni nasıl tahrik ettiğini anlayabiliyorum. Üstelik bir yazar, öyle değil mi?"

Irmak şaşkınlıkla kaşlarını kaldırdı. Selin tüm bunları nasıl bilebilirdi?

"Kitabını aldın. Onunla buluşmaya ve flörtleşmeye başladınız, değil mi? Çok hoş. Çok çok hoş. Belki bir ara bunu da kitap olarak yazar." Hafifçe sırıttı ve yanağının kenarında bir gamze oluştu.

Mürekkep Kokunu İçime Çektim (2017-2018, 19 Bölüm, Tamamlandı)Where stories live. Discover now