11 / kalp narin bir yaratıktır

700 100 350
                                    


...ve mürekkep dökülüyor! 

Kalp narin bir yaratıktır

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kalp narin bir yaratıktır. 

11. bölümün, şimdiye dek yayımladığım en heyecanlı ve beklenmedik gelişmelerle dolu bölüm olacağını söyleyebilirim. Adeta sezon finali tadında bir bölüm sizleri bekliyor. İlk bölümden itibaren karşımıza çıkan soru işaretlerinden bazıları 11. bölümle birlikte ortadan kalkarken, hemen yeni soru işaretleri eklenecek. Neler olacağını merak ediyorsanız, sürprizleri açık etmeden şu kadarını söyleyebilirim: Atlas-Irmak-Cem arasındaki aşk üçgeni akıllara durgunluk verecek bir gelişmeye sahne olacak, Aslı'nın en yakın arkadaşı Irmak'tan bir anda uzaklaşmasıyla ilgili gerçek açığa çıkacak ve Atlas'ın sezon başından beri sakladığı büyük sır bilgilerinize sunulacak. Kısacası bu bölümde ardı ardına bombalar patlayacak ve hikayede yepyeni bir dönem başlayacak. Bölümü bitirdiğinizde, karakterlerle ilgili fikirleriniz aynı olmayabilir. Bu bölümü aslında haftaya yayımlayacaktım ama bir önceki bölümden sonra o kadar çok mesaj aldım ki, ben de sizleri bekletmeden yayımlamaya karar verdim. 7000 kelimelik bu en kritik bölüm için iyi okumalar! Satır arası yorumlarınızı acayip bir sabırsızlık ve merakla bekliyorum!

Bölüm şarkısı: Amy Winehouse - Back to Black 

Bölüm şarkısı: Amy Winehouse - Back to Black 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

IRMAK TAKSİNİN ARKA koltuğunda oturmuş Atlas'ın evine giderken, Aslı'yla yaptığı konuşmayı düşünüyordu. Ona, "Artık seni gördüğümde hiçbir şey hissetmiyorum," demişti. "Yalnızca kendi hayatını mahveden bir kız görüyorum. Ama beni, bizi tercih ettiğin kişi her kimse, belli ki sana iyi gelmiyor." Bunlar ağzından öfke ve hırsla çıkmış sözlerdi. Ama şimdi düşünüyordu da, çok yerindeydi söyledikleri. Hiç de pişman değildi. Gerçi Aslı'nın moralinin niye bozuk olduğunu çözememişti ve bu hala kafasının bir köşesini meşgul ediyordu. Yine de onu şimdilik bir kenara bıraktı. Taksi, Atlas'ın oturduğu apartmanın önüne gelmişti.

Arabadan indiğinde hava daha da soğuk ve pusluydu. Gökyüzünde, dolunaydan başka hiçbir şey görünmüyordu. Telefonunu eline alıp bir kez daha Atlas'ın gönderdiği mesajı okudu.

Mürekkep Kokunu İçime Çektim (2017-2018, 19 Bölüm, Tamamlandı)Where stories live. Discover now