MÜREKKEP KOKUNU İÇİME ÇEKTİM (BÖLÜM ÖZETLERİ)

200 20 0
                                    

Herkese merhaba

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Herkese merhaba.

Burada ve kendi blog'umda (kafadergi.blogspot.com) 2017-2018 sezonunda 19 bölümlük bir hikaye dizisi olarak yazdığım Mürekkep Kokunu İçime Çektim'in, bu karantina döneminde yeniden çok fazla okunduğunu gördüm.

Hikaye hayli uzun olduğu için yayımladığım zaman bölümlerin hızına yetişemeyip sonradan okumak üzere kaydedenleriniz, bu karantina boşluğunu fırsat bilip çayınızı kahvenizi alarak Irmak'la Atlas'ın öyküsünü okumaya başladınız diye tahmin ediyorum. Blog istatistiklerimde de özellikle son üç aydır Mürekkep Kokunu İçime Çektim'in bölümleri hep bir numarada çıkıyor.

Ben de bu nedenle, hikayeyi yeni keşfedenleriniz, hala okumamış olanlarınız veya o ilk günkü heyecanla yeni baştan okumak isteyenleriniz için Mürekkep Kokunu İçime Çektim'in bölüm özetlerini paylaşmaya karar verdim. (Evet, Netflix tadında!)

İnternette tıpkı bir televizyon dizisi gibi bölüm bölüm ve sizleri bekletmemek adına haftada bir aceleyle yetiştirerek yazdığım için, Mürekkep Kokunu İçime Çektim bugün pek çok açıdan pek çok yerini düzeltmek istediğim bir hikaye (samimi bir itiraf). Kullandığım cümle yapıları ve kelimeler de internette kolay okunabilmesine yönelikti. Yine de, bu ilk yazdığım orijinal haliyle kalması taraftarıyım.

Yazının devamında sizi ilk olarak genel olarak hikayenin konusu, ardından da bölüm özetleri bekliyor.

Bölümlere, buradan veya blog'umdan okumak isterseniz bölüm özetlerinin altındaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Şimdiden herkese iyi okumalar.

-----*****-----

Genç bir kız olan Irmak, hayatının en zor döneminden geçmektedir: Annesi ile babası sonunda boşanmıştır ama bu, aralarındaki savaşı bitirmek şöyle dursun, daha yeni başlatmış gibidir. Yıllardır her şeyini paylaştığı en yakın kız arkadaşı ondan uzaklaşmıştır, üstelik ortada bunun için elle tutulur hiçbir sebep yoktur. Ve o tüm tehlikelerine rağmen, okuldaki öğretmeniyle çıkmaktadır, ilişkilerinin bir geleceği olup olmadığı bile belli değildir. Irmak, hayatının bundan kötüye gidemeyeceğini düşünür. Ta ki bir gün, bir kitap alıp okumaya başlayana kadar.

Aldığı bu kitap onu, gizemli ve yakışıklı bir yazar olan Atlas'a sürükler. Geçmişi karanlık sırlarla dolu Atlas, bir anda Irmak'ın hayatının merkezi oluverir. Irmak hem kendi hayatındaki sorunlarla boğuşur, hem de karşı konulamaz bir şekilde Atlas'a doğru çekilir. Ve aralarındaki etkileşim kısa sürede, heyecanın doruklara çıktığı bir aşka dönüşür.

Ama hiçbir şey göründüğü gibi değildir...

İnternete özel yepyeni bir hikaye serisi: Mürekkep Kokunu İçime Çektim. Aile, arkadaşlık, aşk... Sürprizler, yalanlar, sırlar... Heyecanlı, gizemli, romantik ve şaşırtıcı bir macera.

-----*****-----

1. Bölüm: Aile, aşk ve arkadaşlık ilişkilerinin sallantıda olduğu zor günlerinde üniversite öğrencisi Irmak'ın hayatı, sahafta bulduğu gizemli bir kitapla sonsuza dek değişir. http://kafadergi.blogspot.com/2017/09/murekkep-kokunu-icime-cektim-1-bolum.html

Mürekkep Kokunu İçime Çektim (2017-2018, 19 Bölüm, Tamamlandı)Where stories live. Discover now