12

508 90 202
                                    

Bölüm şarkısı: Feist - How My Heart Behaves 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bölüm şarkısı: Feist - How My Heart Behaves 

Sezon finali niteliğindeki, her şeyin birbirine karıştığı, sırların art arda açığa çıktığı ve kafanızda bir sürü soru işaretinin belirdiği 11. bölümün ardından, nihayet 12. bölüm karşınızda! Bölüm her zamanki gibi bir önceki bölümün kaldığı yerden, akıllara durgunluk veren Irmak-Atlas-Aslı karşılaşmasından devam ediyor (Sahi, sizce Aslı-Atlas olayının iç yüzü ne?). Bir önceki bölüme her yerden o kadar çok yorum ve mesaj geldi ki, onları okurken çok mutlu oldum. Çünkü herkes hikayenin farklı bir karakterini sahiplenmiş, benimsemiş ve olacakları baya merak ediyorsunuz. Ama ben olsam ben de merak ederdim, hatta laf aramızda yazarı olmama rağmen ediyorum da, çünkü cidden olaylar çok heyecanlı değil mi ya? Ayrıca hikayemize her bölüm yeni okurlar da katılıyor ve Mürekkep Kokunu İçime Çektim'in romantik ve gizemli dünyasının büyümesi harika bir şey! Keyifli okumalar! Detaylı satır arası yorumlarınızı bekliyorum!

Nerede kaldık: Irmak Atlas'ın geçmişindeki sırrı öğrendiği gece, onunla birlikte olur. Selin, Necati'nin Atlas konusundaki uyarısını ondan saklar. Atlas'la birlikte olduğu için mutluluktan havalara uçan Irmak, Cem'le daha fazla beraber olamayacağını anlar ve ayrılık konuşması yapmak üzere onun evine gider. Ama Cem her şeyi başından beri biliyordur: Onun Atlas'la olan ilişkisini...Yüzleşirler. Cem çok öfkelenip kriz geçirir, Atlas Kitabı'nı yakar ve evde ona saldırır. Irmak kendini korumak için ona şişeyle vurmak zorunda kalır, Cem yere yığılır. Cem'i öldürmüş olabileceğini düşünen Irmak şok içinde Atlas'ın evine gider. Ama daha büyük bir şok onu orada beklemektedir: Kapıyı yarı çıplak bir haldeki Aslı açmıştır.  

***

BİR AN ZAMAN donmuş, hepsi olduğu yere çivilenip kalmıştı sanki. Bakışları birbirleri üzerinde dans ediyordu; Irmak Aslı'ya, Aslı Irmak'a bakıyordu. Atlas'sa sanki orada olup bitenlerin dışında kalmak istercesine, hatta belki de sebep olduğu durumun farkında bile olmadan, gözlerini ne Aslı'ya ne Irmak'a, yalnızca kapının yanındaki anahtarlığa dikmişti.

Sonsuzmuş gibi gelen bu ne yapacağını bilememezliğin ardından, Aslı harekete geçti. Üstündeki ropdöşambırın kuşağını hırsla savurup Atlas'ın karşısına gitti ve "Sen aşağılık bir köpeksin!" deyip ona tokat attı. Atlas elini şaşkınlıkla yanağına götürerek "Köpek-ne?" diye kekeledi. Aslı sonra Irmak'a bakıp yazıklar olsun dercesine "Bunu senden hiç beklemezdim," dedi. Irmak o an anladı... Aslı'nın da hiçbir şeyden haberi yoktu. O da Atlas'ın hayatındaki tek kız olduğunu sanıyordu. Ama bu nasıl bir tesadüftü böyle? İki yakın arkadaşı aynı erkeğin evinde (ve görünen o ki, yatağında) buluşturan şey ne olabilirdi? Mutlaka bir açıklaması vardı. Mutlaka. Irmak durumu ona izah etmek istedi ama dudakları şok içinde birbirine kenetlenmişti. Zaten Aslı da hiç zaman kaybetmeden, ağlayarak Atlas'ın yatak odasına koşup kendini kilitledi.

Mürekkep Kokunu İçime Çektim (2017-2018, 19 Bölüm, Tamamlandı)Where stories live. Discover now