Hoofdstuk 9

1.8K 25 15
                                    

"Goeie morgen." Ik word wakker zodra ik iets op men bed voel vallen. "Caleb wat doe je hier?" Zeg ik zuchtend terwijl ik mijn deken over men hoofd trek. "We gaan ontbijten. En ook leuk om jou weer te zien." Ik open mijn ogen weer en moet lachen. "Ik kom er zo aan." Hij knikt en loopt weer weg.

Ik loop naar beneden en en kijk in de kast. "Waar denk jij mee bezig te zijn?" Ik draai me om en ik zie Brian verontwaardigd kijken. "Wat. We gingen toch ontbijten?" "Ja, maar ik ben niet voor niks pannenkoeken aan het maken. Of wil je geen pannenkoeken?" Zegt hij met een pruillip. "Als je het dan toch zo aandringt." Zeg ik lachend. Ik schuif aan tafel en ik zie Nick de kamer binnen komen. Ik blijf hem aanstaren tot hij zit. "Wat? Is er iets?" Vraagt hij zodra hij me ziet staren. "Nee niks." Hij kijkt me verward aan maar laat het dan toch. Ik kan het niet helpen maar er aan denken wat Brian over hem zei.

"Hier is uw pannenkoek." Ik kijk naar Brian die de pan naar me uitsteekt. Ik steek mijn bord op en hij laat mijn pannenkoek erop vallen. "Dank je." Zeg ik glimlachend. Zodra ik mijn pannenkoek op heb loop ik naar buiten. "Wat doe je?" Ik draai me om en zie Caleb staan. "Stalk je me ofzo?" Lach ik. "Nee, hoezo?" "Eerst vind ik je in mijn slaapkamer nu volg je me naar buiten." Lach ik. "O, nee, dat is niet." "Caleb ik plaag je maar." Lach ik. Ik geef hem een speelse stomp tegen zijn schouder en loop verder de tuin in. Het is hier zo groot.

"Ja het is lekker weer." Ik draai me om en nu staat Cody achter me. "Serieus?" Zeg ik lachend. "Wat?" "Gaan we het echt over het weer hebben?" Vraag ik. "Waarom niet? Dat is toch een leuk onderwerp." "Enorm." Ik rol met mijn ogen en kijk naar de lucht. "Volgens mij gaat het vanmiddag regenen." Zeg ik zuchtend. "Wie heeft het nu over het weer?" Ik rol met mijn ogen en geef Cody een zachte duw. Hij duwt me terug en ik voel een kou mijn lichaam omhelzen. Zodra ik boven ben hap ik naar adem. "Serieus?! In het zwembad?! Het is ijskoud!" Caleb helpt me snel uit het water en Cody kijkt me een beetje schuldig aan. "Je vraagt erom Cody. Je krijgt payback." Hij lacht en gooit zijn handen omhoog. "Kan ik me nog terug trekken?" "Nee!" Roep ik terug terwijl ik met Caleb bibberend naar binnen loop.

"O mijn God, Skylar, wat is er met jou gebeurd?" Ik kijk en zie Noah naar me toe lopen. Ik haal wel droge kleding voor je. "Skylar, je mag me terug pakken. Daar heb je het recht op." Hoor ik Cody achter me zeggen die niet veel later voor me verschijnt. "Fijn dat ik je toestemming daarvoor heb." "Nee luister, het was serieus niet mijn bedoeling om je in het zwembad te duwen." "Het is al goed Cody, maar ik wil wel mijn wraak. Ik zou maar oppassen, ik sla toe wanneer je het het minst verwacht." "Oeee, nu ben ik bang." Lacht hij terwijl hij op de bank ploft.

"Hier." Noah geeft me droge kleding en ik loop naar boven. Aardig van Noah dat hij mijn kleding voor me haalde, maar in principe ga ik nu ook naar mijn kamer om me om te kleden dus had ik nu ook mijn eigen kleding kunnen pakken. Nou ja. Zodra ik me heb omgekleed loop ik naar beneden. "Oké, ik wil de stad in wie gaat er mee?" "Ik ga we Caleb springt op en pakt zijn jas. "Top. Wacht waar is Aiden eigenlijk?" Vraag ik verward. "Hij zei dat hij ergens moest zijn. Specifieker was hij niet." Zegt Brian schouder ophalend. "Okay. Ben je zover?" Ik kijk naar Caleb die knikt. "Oké."
"Tot... ik weet niet wanneer. Jullie zien ons wel weer verschijnen." Ze knikken en we lopen naar buiten. "Oké, mijn haar is nog niet droog en het is koud buiten dus nu is het extra koud." Mopper ik. Caleb moet lachen en we lopen een winkel binnen. "Nee nee nee. We gaan geen make-up kopen." Zeurt Caleb. "Nee, dat gaan we inderdaad niet. Maar ik ga iets ander meenemen voor vanavond." Grijns ik. "En ik wil gewoon een nieuwe parfum kopen." Hij knikt bedenkelijk en ik pak zijn hand en trek hem mee.

"Deze ruikt lekker." Caleb geeft me er één aan en ik ruik er aan. "Hmm, niet slecht." Zeg ik bedenkelijk. "Niet slecht maar er komt een maar." Ik moet lachen en knik. "Maar dat is niet helemaal het type geurtje waar ik voor ga." "Uhg vrouwen." Ik lach nep verontwaardigt en kijk verder. "Hier ruik deze." Zeg ik terwijl ik er één in zijn handen duw. "Dit is meer mijn type parfum. Ik kies deze. Of heeft die jouw goedkeuring niet?" Ik kijk naar hem terwijl hij eraan ruikt. "Deze ruikt inderdaad wel lekker. Maar voor mij zijn ze allemaal hetzelfde." Ik moet lachen en knik. "Ik neem deze." Hij knikt. Ik kijk naar de prijs en zet hem snel terug. "Wat is er?" "Uhm, ja die kan ik dus niet betalen." "Hoeveel is het?" "Caleb, nee." "Noah heeft me al veel te veel voorgeschoten, ik wil niet nog meer schulden bij jullie." Zeg ik protesterend. "Oké, ten eerste je hoeft Noah niet terug betalen. En mij ook niet." "Caleb, please ik koop het zelf wanneer ik genoeg geld heb. Oké?" Hij knikt uiteindelijk en ik loop verder door de winkel.

"Hier is het." Roep ik. "Hier is wat?" "Het gene wat ik voor vanavond wou." "O nee! Echt niet!" "Please Caleb... please."
"Nee Skylar echt niet, je gaat ons echt niet kunnen overhalen." "Please..." zeg ik met een pruillip. "Ik wil dit zo graag. Alsjeblieft." Miep ik. Ik hoor Caleb zwaar zuchten en kijk hem hoopvol aan. "Voorruit." Ik reken het af en we lopen weer naar buiten. "Dat was tenminste betaalbaar."

Zodra we buiten zijn lopen we naar de bakker. "Wat wil je?" Vraagt hij. "Een muffin met een aardbeien shake alsjeblieft." Hij knikt en pakt mijn geld aan. Zodra hij ons eten en drinken heeft en terug is gaan zitten. Kijkt hij me aan. "Wat is er?" Vraag ik lachend. "Niks, ik ben gewoon blij dat ik je heb leren kennen." Ik merk dat ik begin te blozen en kijk snel weg. Hij moet lachen en ik draai me terug. "Ik ben ook blij dat ik jou heb leren kennen Caleb." Hij begint verlegen te lachen en ik kijk hem verbaasd aan. "O my gosh, wordt onze grote stoere Caleb nu verlegen!" Grap ik. Hopelijk merkte hij niet dat ik bloosde. Waarom bloosde ik eigenlijk. Hij kucht en kijkt me aan. "Wil je nog ergens naartoe, of wil je terug naar huis?"
Vraagt hij snel. "Ik wil eigenlijk nog naar de boekenwinkel." Zeg ik terwijl ik een hap neem van mijn muffin. Hij kijkt me raar aan. "Lees je graag?" Ik knik en staar naar de grond. "Ik weet het, wie houdt er nu weer van lezen. Dat is zo saai." Zeg ik terwijl ik met mijn ogen rol. "Nee nee, dat dacht ik helemaal niet. Ik had het alleen niet bij jou verwacht. Ik vind het eigenlijk helemaal niet saai." "Dat zeg je alleen maar om me beter te laten voelen." Ik sta op en we lopen naar de boekenwinkel.

Hey alvast een vervroegt hoofdstukje, hopelijk vinden jullie het leuk.
Hopelijk hebben jullie allemaal een fijne kerst gehad.🎄❤️

-xoxo me🍒

Het jongens internaat (VOLTOOID)Where stories live. Discover now