Hoofdstuk 43

1.1K 15 20
                                    

'Jullie moeten eruit!' Beveelt Grace. 'Pardon.' Lacht Nick. 'Ja, je hebt me gehoord. We gaan ons klaar maken. Jullie mogen ons pas zien als we helemaal klaar zijn.' Zegt ze streng terwijl ze de deur open trekt. 'Nou voort!' Ze moeten allemaal lachen en lopen de deur uit. 'Wie eerst?' Zonder een antwoord af te wachten duwen we Kaylee op de stoel. 'Heb je een bepaald idee?' Vraagt Grace die alle spullen al klaar legt. 'Nee, ik vertrouw jullie helemaal. Leef je maar uit.' 'Dat laat ik me geen twee keer zeggen.' Zegt ze terwijl ze een pluk haar van Kaylee pakt.

Ik doe haar make-up en na een paar minuten ben ik klaar. 'Heeft er iemand dorst?' Vraag ik. 'Een water alsjeblieft.' Glimlacht Kaylee. 'Hier ook een water!' Roept Grace uit. 'Komt eraan.' Lach ik. Zodra ik terug ben geef ik ieder hun glas. Ik zet wat muziek op en dan ga ik zelf ook zitten.

Zodra Kaylee klaar is gaat Grace zitten. Het duurt heel lang voordat Grace klaar is, want alles moet heel precies zitten. 'Oké, Skylar, zit.' Zegt ze bevelend. 'Woof.' We moeten lachen en zingen wat mee. 'Maar jullie zijn allemaal wel heel hecht bevriend.' Zegt Kaylee. Ik knik en glimlach. 'Niet bewegen!' Lacht Grace. Ik grinnik even en kijk naar Kaylee. 'Ze kennen elkaar ook al zo lang. Ik ben zo blij dat ze mij er zo makkelijk bij hebben laten komen.' 'Cody vertelde me over alle toestanden. Met je ex.' Zegt ze zacht. Ik frunnik wat een man nagels en zucht even. 'Dat heeft ons als vrienden dichterbij gebracht. Maar het heeft mij en Noah uitelkaar gedreven.' 'Maar je hebt daardoor nu wel met Caleb.' Vult Grace aan. 'Jawel, het is alleen. Noah en ik hadden het zo fijn samen en dat is nu weg. Dat mis ik gewoon heel erg.' Ze knikken begrijpelijk en richten zich weer op het opmaken.

Als we alle drie klaar zijn trekken we onze jurken en hakken aan. 'Ready?' Vraagt Kaylee. We knikken en lopen maar de auto. We hebben afgesproken om de jongens daar te ontmoeten. Zodra we uitstappen zoeken we de jongens, maar we zien ze nog niet direct. 'Gaan we alvast naar de ingang? Wie weet staan ze daar.' Stelt Grace voor. We knikken en lopen richting de ingang. Ik stuur Caleb dat we bij de ingang staan. Niet veel later komen ze naar ons toegelopen. 'Wauw!' Roept Jayden. 'Het is dat ik homo ben dames.' Lacht hij. Wij moeten ook lachen en Caleb komt naar me toe gelopen. 'Damn.' Ik glimlach en kijk blozend naar beneden. Hij tilt mijn hoofd op zodat ik hem wel moet aankijken. 'Je ziet er prachtig uit.' Ik leg mijn handen op zijn borst en kijk hem even aan. 'Jij mag er daarom ook wel zijn.' Hij grinnikt even en kijkt naar de rest. 'Gaan we naar binnen? Anders veranderen we nog in ijsblokjes.' Lacht Logan. We knikken en lopen naar binnen.

Er wordt wat gefloten door een aantal jongens waardoor het niet lang duurt voordat ik een hand op mijn heup voel. Ik kijk naar Caleb die het groepje nakijkt. Ik lach in mezelf en kijk naar Grace die Aiden al smeekt om de dansvloer op te gaan.

'Skylar!' Caleb laat met los en ik loop naar Carlos. 'Leuk dat je bent gekomen!' Roept hij om boven de muziek uit te komen. 'Dit konden we toch niet missen.' Hij lacht en schudt zijn hoofd. 'Klopt. Zo te zien ben je niet alleen gekomen.' Hij lijkt teleurgesteld maar ik ga er niet op in. 'Ik zie je vanavond nog wel.' Ik pak Grace en Kaylee hun hand en trek ze mee de dansvloer op. We dansen mee op het ritme van de muziek. Hoe langer we dansen hoe losser dat we worden.

Ik kijk naar Caleb die zijn ogen over me heen laat glijden. Ik wenk hem om naar me toe te komen. Hij zegt iets tegen de andere en komt naar me toe gelopen.
Ik leg mijn handen rond zijn nek en kijk hem ondeugend aan. Hij slaat zijn armen om me heen en trekt me dicht tegen zich aan. We blijven een behoorlijke tijd met elkaar dansen. De rest komt ondertussen ook mee dansen. Het dansen wordt steeds intiemer. Hoe later het wordt, hoe aangeschoter iedereen is.

'Wie durft er hier een nummer te zingen op het podium?!' Wordt er door de dj op het podium geschreeuwt. Dit is traditie op deze school. Ik herinner het me nog van toen ik hier nog naar school ging. Met het eindfeest wordt er iemand gevraagd om te zingen. Meestal is het vals maar het brengt sfeer.

Het jongens internaat (VOLTOOID)Where stories live. Discover now