Hoofdstuk 36

1K 14 19
                                    

Ik sluit de deur achter ons en loop met Grace achter de rest aan. We kloppen aan en Brian doet de deur open. 'Hey.' Zegt hij terwijl hij ons binnen laat. We gaan op de bank zitten en blijven allemaal redelijk stil. 'Zullen we naar het strand gaan?' Stelt Aiden voor. Iedereen knikt instemmend en staat op. 'Wij gaan onze bikini's halen.' Zegt Grace. 'Je hebt die van jou al ingepakt. Leen er maar één van mij.' Stel ik voor. Ze knikt en zodra we bij mijn kamer zijn trekt ze mijn kast open. 'Mag ik deze?' Vraagt ze met een pruillipje. Ik lach en knik. Ik pak er ook één en kleed me om. Zodra we allebei zijn omgekleed lopen we naar buiten waar de rest op ons zou wachten. 'Wie rijdt er?' Vraag ik. 'Dat zal ik wel weer zijn.' Zucht nick. We grinniken en stappen in.

'En hoe was je date?' Vraag ik met wiebelende wenkbrauwen. 'Goed, totdat ik zei dat ze 's ochtends weg moest gaan.' 'Nick!' Roep ik boos uit. 'Dat kan je niet maken!' 'Wat? Je hebt haar zelf gezien bij het café. Je kan me echt niet wijsmaken dat ze had verwacht dat het iets zou worden tussen ons. Ze was eerst helemaal fan van Cody en een half uur later duikt ze met een andere vreemde het bed in. Nu moet je mij niet als de slechterik uitmaken.' Zegt hij lichtelijk geïrriteerd. Ik blijf stil voor me uit staren en sla mijn armen over elkaar. Zodra we er zijn stap ik uit en pak ik mijn spullen. Ik leg mijn handdoek neer en besluit maar even te zonnen. 'Oké, hebben we iets te lunchen mee?' Vraagt Aiden. 'Ja, ik heb van alles meegenomen.' Antwoord Cody die iedereen broodjes aangeeft. Ik schudt mijn hoofd en ga weer plat liggen. 'Ik voel me niet zo lekker. Ik hoef niet.' Ze knikken en geven de broodjes door aan de volgende.

Zodra iedereen klaar is met lunchen springen de jongens op. 'Gaan jullie mee zwemmen?' Vraagt Brian. 'Ik blijf nog liggen.' Zeg ik vastberaden. 'Oké. Grace?' Vraagt Aiden. Ze kijkt me even aan en ik knik glimlachend. 'Ik kom.' Zegt ze terwijl ze opspringt. Ze gaan met zijn alle naar het water en ik blijf lekker liggen. Ik zie in mijn ooghoek dat er iemand bij komt liggen. 'Moet je niet zwemmen?' Vraag ik. 'Ik dacht ik hou je gezelschap.' Antwoord hij. 'Nick?' Vraag ik zacht. 'Ja.' 'Sorry van daarnet in de auto.' Hij moet lachen en schudt zijn hoofd. 'Ah, daar hoef je toch geen sorry voor te zeggen.' Ik hoor iemand mijn naam roepen en kijk op. 'Sky! Ik had niet verwacht dat ik je hier zou tegenkomen.' Lacht hij. 'Jayden!' Roep ik enthousiast. we geven elkaar een omhelzing en kijken elkaar glimlachend aan. 'Geen jaloerse, over beschermende vriend van de keer.' Lacht hij. Ik kijk even naar beneden en schudt mijn hoofd. 'Wat dacht je van geen vriend.' Lach ik. 'Meen je?' Ik knik en hij kijkt achterom. 'Logan! Kom eens!' Roept hij. Ik zie een lange jongen naar ons toe lopen. 'Logan dit is Skylar. Skylar dit is Logan, mijn vriend.' Mijn ogen worden even groot. 'O hallo.' Zeg ik grinnikend. 'Aangenaam.' Zegt hij glimlachend. 'Jay, je herinnert je je Grace toch nog wel?' Hij knikt. 'Natuurlijk, hoezo?' Ik wijs naar de zee en hij glimlacht breed. 'Meen je?' Lacht hij. 'Ja, maar vanavond vertrekt ze helaas alweer terug.' 'Door de lessen zeker?' Vraagt hij. 'Komen jullie erbij liggen?' Ze knikken en leggen hun spullen erbij. 

Zodra we allemaal liggen begin ik hard te gillen  zodra er een grote hoeveelheid water over me heen komt. Ik spring overeind en sla mijn armen over elkaar. 'Serieus?!' Roep ik. Ik kijk hoe de rest grijnzend voor me staat. 'Nu ben je nat dus kan je mee zwemmen.' Grijnst Cody.  'O mijn god! Jayden!' Roept Grace uit. Ze trekken elkaar in een knuffel en kletsen wat bij. Ik trek Nick overeind en loop met de rest de zee in. Ik word opgetild en schreeuw het uit. 'Nick ik zweer het als je me laat vallen dan.' 'Dan wat?' Lacht hij. Ik voel zijn armen rondom me verdwijnen en wordt omhelst door het koude water. Zodra ik boven kom kijk ik hem nep boos aan. Hij trekt me in een knuffel en slaat zijn armen stevig om me heen. Op deze manier kan ik niet weg. 'O sorry Sky. Vergeef je me?' Vraagt hij met een pruillip. 'Laat me even denken.' Zeg ik terwijl ik me uit zijn greep probeer te krijgen. Uiteindelijk kom ik bij de conclusie dat dat niet gaat lukken dus besluit ik te gaan voor een andere oplossing. 'Back up!' Schreeuw ik zo hard als ik kan. Niet veel later zie ik Jayden en Grace op ons  afkomen rennen. Ze duwen ons onderwater waardoor Nick me wel moet loslaten. 'Ja vergeven.' Lach ik als we weer boven komen. 

Het jongens internaat (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu