Hoofdstuk 18

1.3K 22 2
                                    

"Heb je spijt?" Ik kijk verschrikt op. "Wat?" "Van de kus, je hebt nog niks gezegd sinds we gezoend hebben." Zegt hij kwetsbaar. Deze kant heb ik nog nooit van hem gezien. "Heb jij spijt?" Vraag ik. Hij zet de boodschappentas neer en komt voor me staan. Hij pakt mijn handen vast en kijkt me aan. "Absoluut niet, Skylar ik hou van je. Ik was alleen nooit zeker of jij iets voor mij voelde." Ik leg mijn handen in zijn nek en geef hem en kus. "Nee, ik heb geen spijt." Hij glimlacht en pakt mijn hand weer vast.

Zodra we bij het internaat aankomen lopen we naar binnen en ruim ik de boodschappen op en begin ik om de aardappelen te schillen. "Jullie blijven wel allemaal eten toch? Anders heb ik veel te veel gekocht." Zeg ik terwijl ik de rest aankijk. "Ik denk dat we nu wel verplicht zijn." Lacht Aiden. "Inderdaad."

"Kan iemand even helpen?" Vraag ik zodra ik zie dat ze met zijn allen aan het gamen zijn.
"Waar heb je hulp bij nodig?" Ik voel twee armen langs achter rond mijn middel glijden en een kin die op mijn schouder rust. Kan jij de broccoli snijden. Hij knikt en komt naast me staan. De deur wordt hard dicht geslagen en ik kijk op. "Wie was dat?" Vraag ik. Er wordt niet op gereageerd ze blijven me eerder aankijken met een open mond en/of een opgetrokken wenkbrauw. "Dus er speelt iets tussen jou en Noah." Vraagt Brian met een wiebelende wenkbrauw. Ik lach en knik.

"Ze is nu van mij,dus handjes en oogjes thuis ja?" Ik moet lachen om zijn nieuwe regel maar laat het rusten.

"Sky, tis gesneden." "Ik kom al." Ik maak het eten af en zodra het klaar is schuiven we allemaal aan tafel. "Waar is Caleb?" Vraag ik zodra ik hem niet zie. "Weet niet, hij zal geen zin hebben in gezond eten." Ze beginnen allemaal te lachen maar ik loop mijn kamer in.

Ik bel hem op maar krijg geen antwoord. Ik bel hem nog een keer en ik hoor zijn stem aan de andere kant van de lijn.
"Hey, waar ben je?" "Ja ik ben even uit met een paar vrienden." "O, kom je nog terug?" "Ja maar niet voor het eten." Zegt hij kort af. "Wow, was het zo'n slechte keuze van me om gezond klaar te maken?" Lach ik. "Nee hoor,maar ik moet ophangen ik zie je nog wel." "Is goed to-." Voor ik mijn zin kan afmaken is de lijn al verbroken. 

"Kom je nog anders word je eigen creatie koud." Ik kijk naar Cody die zijn hoofd door de deur steekt. "Ja ik kom zo." Ik leg mijn telefoon aan de lader en loop naar de keuken en schuif aan.

"En heb je antwoord van Caleb?" Vraagt Aiden die gulzig opschept. "Hij is uit met een paar vrienden, dus hij eet niet mee." Ze knikken en eten door.

Na het eten loop ik naar mijn slaapkamer en maak ik mijn bed op. "Ben je van plan die met iemand te delen?" Ik draai me om en zie Brian staan. "Haal die grijns van je gezicht Brian en nee. Ik wil niet te snel gaan." Hij knikt en komt voor me zitten. "Is het al langer aan de gang?" Ik schud mijn hoofd. "Ik had ook echt niet door dat hij me leuk vondt." Hij knikt en staat op. Nou het is tijd dat ik hem weer mee neem naar onze kamer. Ik knik en ga verder met mijn bed. "Tot morgen." "Tot morgen."

De deur gaat open en ik loop mijn kamer uit. "Was het leuk?" Hij knikt en loopt zijn kamer in. Ik kijk naar Cody die zijn schouders ophaalt. Ik laat het erbij en zet wat thee.

Het jongens internaat (VOLTOOID)Where stories live. Discover now