Hoofdstuk 17

1.4K 23 10
                                    

Ik schiet recht overeind in mijn bed. Geschrokken zet ik men wekker uit. Zo vreselijk dat moment dat het geluid van je wekker te hard staat en je er wakker van  schrikt.

Ik sta op en doe een paar sokken aan. Ik besluit om na mijn ontbijt te douchen en loop naar het keukentje. "Goeie morgen." Ik kijk even op en mompel wat terug. Zodra ik mijn boterham op heb stap ik onder de douch.

Er wordt op de deur geklopt en ik draai de kraan snel uit. "Ben bijna klaar!" Zodra ik me heb omgekleed doe ik de deur van slot en borstel ik mijn haar. "Noah wat doe je hier?" Vraag ik verward zodra hij binnen stapt. "Onze leiding is kapot, dus we zitten zonder water. Dus ik mocht van Cody hier even douchen." Zegt hij zuchtend. Ik knik kort en borstel verder. Hij blijft me aanstaren dus ik kijk hem ook weer aan.

"Ben je een beetje van de schrik bekomen?" Vraagt hij. "Ja, ik denk dat het kwam door de alcohol." Zucht ik. "Alcohol? Nick had je water gegeven." "Nee echt niet, het brandde enorm veel in mijn keel. En ik zou nooit zo met een onbekende dansen." Zeg ik verdedigend.
"Maar ik was erbij, we hadden water besteld en we hadden ze alleen even neergezet toen..." hij kijkt me schuldig aan. "Skylar het spijt me zo, ze moeten er iets in hebben gegooid." "Het is al goed. Ga jij nu maar gewoon douchen." Hij knikt en trekt zijn shirt uit. Waarbij hij me vragend aanstaart."

"Wat?" Vraag ik lachend. "Ga je hier blijven of laat je me alleen douchen?" Lacht hij. Ik merk dat ik rood word en lach ook. "Ik ga al weg." "Wil je de deur dicht doen aub?" Vraagt hij. Ik doe wat hij zegt en sluit de deur achter me.

"Ga je al weg?" Ik kijk achterom en zie Cody vragend kijken. " ik ga naar de bibliotheek, ik ga nog wat leren voor de opfrisquiz."hij knikt en loopt weer weg. Na iedere vakantie hebben we een quiz zodat we niks vergeten van daarvoor. Als je laag score dan krijg je buitenschoolse bijles.

Zodra ik de bibliotheek binnen loop voel ik me aangestaard en kijk ik rond. "Skylar lang niet gezien!" Roept een opgewekte Noah uit. "Meneer Verbrugge ik wil u er op wijzen dat dit een bibliotheek is. Stilte graag!" Zegt een vrouw streng. "Misschien moet ik u er dan op wijzen dat u dat laatste ook schreeuwde." Fluisterde hij. Ik moet moeite doen om mijn lach in te houden. Ze loopt zwaar geïrriteerd weg en ik kijk naar Noah die zelfvoldaan voor zich uitkijkt.

We gaan aan tafel zitten en ik sla mijn boek open. Na een aantal minuten kijk ik naar Noah die me aanstaart. "Wat?" Vraag ik nerveus. "Je kan het echt wel." Hij haalt een plekje haar uit mijn gezicht en staart me even aan. "Skylar?!" Ik kijk verschrikt op en kijk naar een jongen die onze kant op loopt. "Jayden!" Roep ik vrolijk. "Het is zo lang geleden!" We trekken elkaar in een knuffel en Noah kucht. "Sorry dit is Noah, Noah jayden. Ze schudden elkaar een hand en ik en jayden geven elkaar weer een knuffel. "Wat heb ik jou gemist." Zucht hij. "Ja inderdaad. "En jullie kennen elkaar van?" Vraagt Noah. "Onze ouders zijn super goed bevriend dus we brachten heel veel tijd door met elkaar alleen toen ging hij naar een andere school en zijn we het contact een beetje verloren." Hij knikt langzaam en pakt mijn hand. "Leuk je te ontmoeten Jayden maar we hebben een quiz." Jayden knikt en zwaait ons gedag. Noah wacht zijn reactie niet af en trekt me meteen mee.

"Noah rustig, wat is er aan de hand?" Vraag ik verward. "Niks." Zegt hij kortaf. We lopen het lokaal binnen en schuiven allemaal aan een losstaande tafel. De leraar begint met het uitdelen van de blaadjes terwijl de klas binnen komt strompelen. Zodra iedereen zit mogen we beginnen. "Stilte allemaal wie nu nog spreekt heeft automatisch een 1." Zegt ze streng. Na de laatste lessen loop ik weer richting mijn kamer.

"Jayden!" Roep ik zodra ik hem weer zie. "Hey, dus heb ik geen goede indruk gemaakt op je kamergenoot?" Ik lach even en schud mijn hoofd. "Nee dat is het niet. Ik weet niet wat hij heeft." Hij knikt langzaam en blijft even stil. "Kom anders mee, dan laat ik je de rest zien." Hij knikt en volgt me mijn kamer in.

"Ik had al een vermoedde dat jullie hier allemaal zouden zijn." Lach ik. "En wie o wie heb jij met je meegebracht?" Vraagt Cody die opspringt en zijn hand uitsteekt. "Jayden." Zegt hij terwijl hij codys hand schudt.

De rest stellen zich ook voor en ik plof neer op de bank. "Skylar ga je mee om boodschappen?" Vraagt Noah. "Ik heb soort van bezoek." Lach ik. "Nee ik moet toch gaan, mijn kamergenoot en ik zouden ergens pizza gaan halen. Ik knik en geef hem een knuffel. "Doei Sky, ik zie je nog wel." Ik knik hij geeft me snel een kus op mijn wang en loopt de deur uit.

"Dusss." Zegt Aiden nieuwsgierig. "Dus wat?" Vraag ik lachend. "Zijn jullie samen ofzo?"
"Wat, nee!" Lach ik. "Hij is mijn beste vriend Plus hij heeft een vriendin." "Aha, en wat als hij geen vriendin had?" Ik rol met mijn ogen en pak mijn tasje.
"Gaan we dan?" Noah springt op en loopt naar de deur. "Tot zo."

zodra we bij de winkel komen loop ik naar de aardappelen. "Nee nee nee, we gaan echt geen aardappels eten." Zeurt hij zodra hij mijn intentie ziet. "Jawel, jullie moeten gezond eten." Zeg ik terwijl ik een klopje op zijn borst geef. Hij zucht diep en sjokt achter me aan.

Ik pak een paar verschillende groentes en loop richting de kassa. "Ik pak nog wat brood." Ik draai me om en zie Noah al weer verdwenen in de schappen. Na het afrekenen lopen we weer naar buiten. Ik zet de plastic tas even neer en kijk wat rondom. "Moet ik hem overnemen?" Ik knik kort en loop het gras in.

"Waar ga je naartoe?" Riept hij me achterna. "Ik ben zo terug, blijf hier!" Ik loop wat verder door en kom op een veldje uit met recht ren aantal bomen. O ik heb een idee.

"Wat ging je doen?" Vraagt hij verward. "Niks."
"Kom op zeg het me." Ik schud mijn hoofd en loop weer door. "Dan moet ik het maar uit je kietelen." Zegt hij onschuldig. "Nee Noah alsjeblieft niet!" Hij zet de tas neer en rent al naar me toe. Ik begin ook te rennen maar hij is sneller en tilt me al op. "Nee Noah genade!" Schreeuw ik lachend uit. "Ga je me dan vertellen wat je daar deed. Ik schud mijn hoofd en wordt direct op de grond gelegd. "Laatste kans." Ik blijf stil en niet veel daarna wordt ik overvallen door een lach bui. "Noah s-s-stop!" Stotter ik door het lachen heen. Ik maak allemaal verschillende beweging om los te komen wat er voor zorgt dat Noah ook valt.

Zijn gezicht is nu nog maar een paar centimeter van de mijne verwijderd. Ik slik en kijk hem aan. Hij komt langzaam dichterbij en ik sluit mijn ogen. Zijn zachte lippen raken de mijne. Ik ga mee in zijn beweging en onze lippen gaan synchroon van elkaar. We laten los om op adem te komen en ik open mijn ogen weer. Hij steekt zijn hand uit en ik pak hem aan. "Wat ben ik blij dat ik mee ging om boodschappen." Zegt hij lachend. Ik word rood en loop stil achter hem aan richting het internaat.

Hey peeps!

Hopelijk hebben jullie tot nu toe een leuke vakantie❤️

Xoxo me

Het jongens internaat (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu