Hoofdstuk 41

1K 18 20
                                    

'Au!' 'Wat doe je? Vraagt hij. 'Mijn haar zit vast in mijn oorbel.' Zucht ik. Ik loop naar mijn spiegel en probeer het los te krijgen. Maar dat lukt niet. Ik plof neer op mijn bed en kijk Caleb smekend aan. 'Zou je willen helpen? Ik krijg hem er echt niet uit.' Hij knikt en kijkt me even kort aan. 'Dus jij vindt die Jacob leuk?' Ik kijk op en moet grijnzen. 'Misschien. Jaloers?' Vraag ik grinnikend. Hij plaats zijn hand op mijn wang en komt iets dichterbij. 'Zou het erg zijn als ik ja zou zeggen?' Ik voel mijn hart bijna uit mijn borstkast bonken en weet niks te zeggen. Hij komt langzaam dichterbij en plaatst zijn lippen op die van mij. Ik ben verrast door zijn actie, maar ik herpak mezelf weer. Ik plaats mijn handen in zijn nek en hij trekt me dichter tegen zich aan. Ik ga op zijn schoot zitten met mijn benen langs zijn benen. Zijn hand ligt op mijn wang en zijn andere hand ligt op mijn zij.
Hij draait ons om en hangt boven me. Opnieuw drukt hij zijn lippen op die van mij. Onze tongen spelen een vurige spel en uiteindelijk laten we elkaar los. Hij hangt nog boven me en kijkt me liefdevol aan.

'Je hebt geen idee hoe lang ik op dit moment heb gewacht. Hij streelt met één hand over mijn wang en glimlacht lief naar me. Ik begin te blozen en kijk van hem weg. Hij laat zich naast me neer vallen en draait zich naar me om. 'Ging ik te ver?' Vraagt hij zacht. 'Ik liet me gewoon.' Ik kap hem af en druk kort mijn lippen op die van hem. 'Nee, je ging niet te ver. Ik was gewoon verast. Dat je op die manier iets voor me zou voelen.' 'Ben je gek. Sky ik vind je al zo lang leuk. Zelfs toen je wat met Noah had, daarvoor al. Ik had gewoon nooit het lef om er wat van te maken.' Ik moet lachen en schudt mijn hoofd. 'Ik ben blij dat je dat wel deed.' Zeg ik met een glimlach. Hij moet nu ook glimlachen en trekt me dicht tegen zich aan. Ik sluit mijn ogen en geniet even van dit moment.

Ik had niet verwacht dat hij dit voor me zou voelen. En nu, nu lig ik hier op mijn bed tegen hem aan in zijn armen.

Ik kijk op naar hem en kijk naar de klok. Blijkbaar liggen we al op deze manier voor zo'n 20 minuten. Caleb laat me los en staat op ik ga ook recht opzitten en kijk hem vragend aan. 'Waarom lach je zo?' Vraag ik terwijl ik langzaam naar hem toe loop. 'Zou je mijn date voor Grace haar schoolfeest willen zijn?' Ik moet even lachen en knik. 'Heel graag.' Ik geef hem een knuffel en hij wilt weer naar de kamer lopen, maar ik hou hem tegen. 'Caleb. Misschien.' Ik zucht even en kijk hem dan weer aan. 'Ik weet al wat je wilt zeggen. Maak je maar geen zorgen. De rest hoeft niks te weten zeker niet nu met Noah.' Zegt hij lief. Ik knik en glimlach naar hem. Hij loopt naar buiten en ik ga weer even zitten.

Ik wil niet dat Noah hier iets van af weet. Nog niet. Ik weet niet eens of Caleb ons nu als koppel ziet. Ik zucht even maar loop dan terug naar rest. Ik kijk nog wat tv totdat Grace er is.

De deur gaat open en Grace vliegt me om de hals. 'Jeetje Skylar. Niet weer.' Zegt ze serieus. Caleb kijkt ons direct strak aan en ik spring snel op. 'Gaan we.' Vraag ik om van onderwerp te veranderen. 'Momentje.' Ze loopt grijnzend naar Aiden en plant een grote zoen op zijn lippen. Caleb geeft me mijn jas aan en brengt zijn lippen bij mijn oor. 'Hoezo niet weer? Wat bedoeld ze?' Fluistert hij. 'En wat staan jullie te smoezelen. Kom op Caleb pak je jas.' Zegt ze bevelend. 'Moet ik mee?' Vraagt hij verbaasd. 'Ja of heb je al een pak?' Hij schudt  zijn hoofd en pakt zijn jas.

Zodra we bij de eerste winkels zijn kijken we wat rond maar vinden we nog niks. Bij de eerst volgende winkel besluit ik een jurkje te passen. 'Grace wat vind je van deze? Grace?' Ik zucht zodra ik geen antwoord krijg. 'Grace is achter in de winkel met Aiden aan het discussiëren over een paar jurken.' 'Klinkt wel als haar.' Lach ik. 'Ik kan ook mijn mening geven.' Stelt hij voor. Ik merk dat mijn wangen rood kleuren en schuif het gordijn van het pashokje langzaam open. Calebs ogen glijden langzaam over mijn lichaam en hij zet een paar stappen naar voren waardoor er nog maar een paar centimeter tussen ons inzit. 'Je bent zo mooi.' Zegt hij terwijl hij met zijn hand en pluk haar uit mijn gezicht haalt. Ik ga op mijn tenen staan en druk zacht mijn lippen op die van hem en laat dan weer los. Hij glimlacht lief naar me en zet weer snel een paar passen naar achteren zodra we de stem van Aiden en Grace deze kant op horen komen.

Het jongens internaat (VOLTOOID)Where stories live. Discover now