Hoofdstuk 16

1.4K 20 22
                                    

"Gaan we dan door door?" Vraagt Noah ongeduldig. "Ja rustig man, we komen er aan." Ik kijk hoe Brian mompelend zijn telefoon van de lader haalt en naar de auto loopt.

Ik grinnik in mezelf en loop achter hen aan de auto in. Zodra we een grootte garage binnen rijden kijk ik rond. Zelfs hier beneden is het al versierd met allemaal  verschillende lichtjes.  ''gaan we?" Vraagt Aiden die al ongeduldig staat te wachten. We knikken en volgen hem naar binnen. Binnen is het ook erg ruim. Aiden, Noah en Nick lopen direct met zijn drieën naar de bar.

''Dus dit is waar jullie vaak uithangen?'' ''We zijn hier wel al eens wat vaker geweest.'' lacht Brian. Ik knik weer en loop naar de dansvloer. Ik trek Brian en Caleb allebei mee. Ik beweeg soepel mee op de muziek terwijl zij stijfjes blijven staan. ''Kom op, laat je gaan. Jullie komen hier toch zo vaak, dus dan heb je genoeg kunnen oefenen." Lach ik. ze wisselen even een korte blik met elkaar uit en beginnen dan ook mee te bewegen. De rest komt ook met hun drankjes aangelopen.

Nick duwt een glas water in mijn hand en ik kijk hem vragend aan. ''Wat jij drinkt toch niet? Of had je liever drank gehad.'' ik schud mijn hoofd. "Dat dacht ik al lacht hij.'' we dansen wee verder na een paar minuten besluiten ze weer te gaan zitten maar Brian en ik blijven nog even door dansen.

Ik neem een slok van mijn water en werp een boze blik op Nick. Dit is zo geen water. Het brand ontzettend erg in mijn keel. Hij kijkt me niet begrijpend aan maar ik laat het er bij.

Ik voel een hand over mijn heup glijden en een lichaam zich langs achter tegen mijn rug aan duwen. Ik draai me om en kijk in een helder paar blauwe ogen. Ik lach nerveus en kijk weg. hij draait met zijn viger onder mijn kin mijn hoofd terug zodat ik hem wel moet aankijken. ''En wie mag jij dan wel niet zijn?'' vraagt hij glimlachend. ''Skylar.'' Antwoord ik vriendelijk. '''Mooie naam, een mooie naam voor een mooi meisje.'' ik merk dat ik begin te blozen en kijk weer weg. ''Ik ben max.'' ik knik en hij begeleidt me verder de dansvloer op. zijn handen rusten op mijn rug en we bewegen beide losjes mee op de muziek.

Zijn handen glijden langzaam naar beneden wat ik niet wil. Ik ken hem niet eens, wat gebeurd er? Ik zou nooit zomaar met een onbekende op deze manier dansen. Ik probeer hem van me af te duwen wat me niet lukt. ''Kom nou Skylar, het begon net zo gezellig te worden.'' zijn hand zakt weer een stukje naar beneden. Ik begin een beetje in paniek te raken. "Blijf alsjeblieft van me af.'' Stammel ik. ''Nee het is prima zo.'' zijn hand glijdt verder naar beneden een hij geeft een kneepje in mijn achterwerk. ik slaak een gilletje en de hand verdwijnt.

Voor me ligt Max op de grond. Ik word ruig naar achter getrokken en bots hard tegen Calebs borstkas aan. Ik kijk hoe Nick en Noah hem slaan een weg sturen maar hij werkt tegen. uiteindelijk geeft hij zich over en loopt langs ons naar buiten. naast mij stopt hij nog even en kijkt hij me aan. ''Slet, met hoeveel van je hulppatrouille doe je het maar niet?'' snuift hij boos.

"Ze is geen slet neem dat terug! O en even dat je het weet we zijn gewoon allemaal vrienden." Noah loopt boos op hem af maar voor hij er is hou ik hem tegen. ''Noah, hij is het niet waard.'' zeg ik, nog steeds geschrokken. hij kijkt me een beetje bezorgd aan maar ik negeer het.

''Zullen we dan maar naar huis gaan?" stelt Aiden voor. We knikken en lopen weer naar buiten.

in de auto is het stil en best ongemakkelijk. zodra we terug thuis zijn loop ik vrijwel direct mijn kamer binnen en plof ik neer op bed. De deur gaat open en ik kijk op. "gaat het een beetje?" ik kijk naar Caleb die bezorgd naar binnen komt gelopen. ''ik heb thee voor de schrik.'' ik glimlach dankbaar naar hem. 

''Ja het gaat prima.'' hij kijkt me niet gelovig aan maar ik negeer het. "Ik had ook iets moeten doen." Mompelt hij. "Wat bedoel je?" Hij lijkt verrast dat ik hem gehoord heb. "Niemand mag zo tegen je praten. Ik had iets moeten zeggen." Ik loop naar hem toe en pak zijn hand. "Nee dat moest niet. Noah en Nick zorgde er al voor. Jij stelde me gerust. Je deed precies wat ik nodig had." Hij draait zich naar me om zodat hij me aankijkt. Ik hem recht aan en beide komen we dichterbij met ons gezicht. Net voor onze lippen elkaar bijna raken wordt er op de deur geklopt.

Ik zit snel een stap achteruit en kijk naar de deur. "Binnen!" De deur gaat open en Cody komt binnen gestapt.

"Gaat het weer een beetje?" Ik knik en hij trekt me in een knuffel. "Ik ben blij dat het wat beter gaat. Maar morgen is het wel les, dus ik ga slapen ik weet niet wat jullie plan is." Hij kijkt ons afwachtend aan en ik knik. "Ik ga ook slapen." Hij knikt en loopt de deur uit. "Welterusten." "Welterusten." Antwoorden Caleb en ik nog.

"Ik ga ook slapen. Dan zie ik je morgen." Ik knik en hij loopt mijn kamer uit. Ik sluit de deur achter hem en duik mijn bed in. Ik zet mijn alarm op 06:00 en sluit mijn ogen. Voor ik het weet lig al te slapen.

Hey peeps,

Hopelijk hebben jullie een fijne vakantie! Maandag vertrek ik naar Frankrijk dus zal ik niet kunnen schrijven en publiceren zodra ik terug ben zal ik dat wel doen. Hopelijk vinden jullie het een leuk hoofdstuk!

Xoxo me🧡

Het jongens internaat (VOLTOOID)Where stories live. Discover now