hoofdstuk 23

1.2K 22 12
                                    

Noah duwt de deur voor me open en ik stap naar binnen. 'Wat hebben jullie gedaan?' Vraagt Aiden zodra hij alle tassen ziet. 'Game night.' Antwoord ik terwijl ik de tassen de kamer door naar de keuken sleur. Ik merk direct dat de andere jongens ook luisteren. 'Ik ga een game night voor jullie organiseren. Eerst maak ik een drie gangen menu voor jullie en dan maak ik wat snacks voor jullie voor tijdens het gamen.' 'Ga jij mee gamen?' Vraagt Brian. Ik schud mijn hoofd. 'Nee, ik ga denk ik wat schoonmaken.' 'Na-ah, echt niet. Jij gaat mooi mee gamen.'  Ik zucht diep en kijk naar Noah. Hij loopt naar me toe en legt zijn handen op mijn heupen. Hij kijkt me even aan zodra hij ziet dat ik schrok van zijn aanraking. Hij wilt zijn handen weer weghalen maar ik hou hem tegen. Hij zucht even diep en kijkt me weer in mijn ogen aan. 'Je moet doen waar jij je fijn bij voelt. Maar als je mee zou gamen, zouden we ook niet klagen.' Ik kijk naar de andere en zie ze hoopvol kijken. 'Oké oké, ik geef me over. ik game wel mee, maar ik ben er niet goed in.' Waarschuw ik al. Ze lachen en knikken allemaal. 'Maar voor nu, get out of my kitchen!' Noah steekt zijn handen in de lucht en loopt de keuken uit. 

Zodra ik klaar ben met koken dek ik de tafel en laat ik de jongens aanschuiven. 'Hier kan ik wel aan wennen.' Zegt Cody. 'Ja ik ook, het is echt lekker Sky.' Zegt Caleb. 'Ik weet ook wel iets anders lekkers.' Grijnst Noah. Ik geef hem een zachte tik en merk dat ik begin te blozen. 

Zodra iedereen klaar is ruim ik de tafel af en doe ik de afwas. De jongens gaan makkelijk op de bank zitten en ik rol met mijn ogen. Ik pak de snacks en zet die neer op tafel.

Ik loop naar mijn kledingkast en pak een comfortabel shortbroekje en een topje. Ik steek mijn haar op en laat me even op mijn bed vallen. Ik luister naar de jongens die discussiëren over welke game ze als eerste gaan spelen. Ik plaats mijn handen op mijn gezicht en zucht even diep. Ik ben kapot. De deur gaat open en ik schiet snel overeind. Het is Caleb. 'Hey, de jo....' Hij stopt als hij mijn betraande gezicht ziet. Hij komt naast me zitten en kijkt me aan. 'Als je liever even alleen bent, dan zeg ik wel even tegen de jongens dat je je niet lekker voelt.' Ik zucht diep en haal mijn schouders op. 'Ik weet het gewoon niet. Mijn hoofd tolt.' Ik vecht tegen de tranen en Caleb trekt me in een knuffel. Hij wrijft over mijn rug en houdt me stevig vast. 'Sky je hebt geen idee hoe erg we hem iets aan willen doen. En ik, uh, ik bedoel we zullen er altijd voor je zijn.' Thanks Caleb.' Ik veeg mijn tranen weg en sta op. Caleb volgt me de deur uit en ploft naast mij neer op de bank. Noah kijkt van Caleb naar mij en van mij weer terug naar Caleb. nadat we zeker wel een uur gegamed hebben kletsen we nog wat verder. Ik leg mijn hoofd op Noah zijn schoot en mijn benen op Caleb zijn schoot. Voordat ik het weet val ik in slaap.

Ik word wakker en het is nog dezelfde avond. Het is ongeveer half 2 's nachts en de jongens zijn nog volop aan het praten. Ik kijk op en Noah merkt mijn beweging op. Hij streelt met zijn hand over  mijn kaak en plaatst een kus op mijn voorhoofd. 'Ah het prinsesje is weer wakker.' Lacht Caleb. Ik ga langzaam rechtop zitten en kijk naar de rest. 

'Waar hadden jullie het over?' Vraag ik. 'De snacks zijn op. En de winkels zijn nu dicht. En de kantine ook.' Zucht Brian. 'O nee toch, heeft Brian nog honger.' Zeg ik met een pruillip. 'Hij is niet de enige.' Zegt Aiden. 'Stelletje vreetzakken.' Lach ik. 'Jullie hebben een heel drie gangen menu gegeten.' 'Ja maar dat is al weer uren geleden.' Lacht Cody. 'Nou dan gaan we toch wat halen.' Zeg ik schouderophalend. 'Alles is dicht dus dat gaat niet.' Herhaald Brian. 

Ik spring op en loop naar de deur. 'Ik kan wel wat halen' Zeg ik uitdagend. Noah springt op en loopt naar me toe. 'Laat maar zien dan.' Zegt hij. 'Gaan jullie mee?' Vraag ik. Brian, Cody en Aiden springen ook op, maar Caleb blijft zitten.  'Caleb?' Vraag ik. 'Ga maar. Ik ga niet mee.' Zegt hij zonder ons aan te kijken. 'Kom we gaan, hij is daar te braaf voor.' Ik knik langzaam en loop dan met de rest mee naar beneden.

Zodra we beneden zijn kijk ik om me heen en loop ik op mijn tenen naar de cafetaria. 'Brian blijf jij op wacht staan?' Vraag ik. Hij knikt en loopt naar de deur opening. Ik ga op het blad zitten en leg mezelf op mijn buik zodat ik onder het glas door pas. 'Dit is nog makkelijker dan ik dacht, er hangen hier geen eens camera's.' Lach ik zacht. Ik pak een aantal zakken chips en snoep en schuif die onder het glas door. Aiden en Cody pakken die aan en ik klim weer onder het glas door. Noah steekt zijn hand uit die ik aanpak. We rennen met zijn allen snel terug zodra we een licht zien aangaan. 

Eenmaal terug op onze kamer maken we ruimte zodat de rest bij ons kunnen blijven slapen. 'We zijn met 6.' 'Er passen er twee op de bank.' 'Ik Claim de bank!' Roept Aiden.' 'Ssh, zachtjes, jullie mogen hier niet eens meer zijn.' Hij knikt en laat zich weer op de bank vallen. 'Ik claim ook de bank.' Ik kijk naar Brian die het zich ook erg gemakkelijk maakt op de bank. Ik kijk naar Noah en glimlach. ' 'Jij kan wel bij mij op de kamer.' Zeg ik terwijl ik mijn armen om zijn nek leg.  'Daar zeg ik geen nee tegen.' Zegt hij grijnzend. 'Nou wij gaan.' Grijnst Noah terwijl hij me optilt. Ik sla mijn benen om zijn middel en hij loopt mijn kamer in. 

Hij legt me neer op bed en hangt boven me. Hij drukt zijn lippen op de mijne en ik ga erin mee. zijn handen glijden onder mijn shirt over mijn middel, ik ga met mijn handen door zijn haar. Hij laat zijn lippen los van de mijne en verplaatst ze naar mijn hals. Hij wilt mijn shirt uittrekken maar ik stop hem. 'Noah ik..' Hij zucht even maar knikt. 'Ik snap het.'

Ik kijk hem aan en geef hem nog een kus. Ik sta op en trek mijn pyjama aan. Noah trekt ook zijn kleren uit en komt weer naast me liggen. Ik kruip tegen hem aan en val al snel weer in slaap.

Het jongens internaat (VOLTOOID)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu