((Mulțumesc!))

308 26 17
                                    

Vă mulțumesc foarte mult tuturor celor care ați rămas cu mine atât de mult timp în călătoria asta. Deși mi-a luat o veșnicie să termin cartea (am început-o cândva în vara lui 2017, deci în jur de 3 ani), mulți dintre cititorii de la început sunt încă aici și nu am cuvinte să descriu cât de mult înseamnă asta pentru mine.

Și nu doar cititorilor de la început vreau să le mulțumesc, ci și vouă celora care poate recent ați descoperit cartea și ați făcut un binge-reading peste noapte, sau ați citit fiecare capitol cu atenție, sau ați citit câte un capitol odată pe săptămână, sau ați citit un capitol de mai multe ori întrebându-vă când naiba o să postez un capitol nou =]]

Mulțumesc tuturor pentru susținerea acordată și pentru emoțiile pe care le-ați simțit în timp ce ați citit.

Pentru mine La Morgă nu a fost o carte, a fost o călătorie și o experiență, fiindcă am trecut prin foarte multe lucruri și situații diferite în timp ce o scriam și foarte multe dintre capitole refletă cum mă simțeam în momentul respectiv și ce se întâmpla în viața mea atunci.

La Morgă e prima carte pe care chiar am terminat-o, asta e un lucru foarte special pentru mine! :')

Probabil o să mai editez din capitole ca să le fac mai lizibile și estetice, dar nu o să fac vreo schimbare majoră.

Din nou, mulțumesc și sper să ne mai vedem!

Don't let your struggle become your identity.

Don't let your struggle become your identity

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
La Morgă (ManxMan)Where stories live. Discover now