21. Kapitola- Harryho první orgasmus

961 76 5
                                    

V břiše náhle pocítil hejno motýlků a cítil se sám na sebe hrdý, že to vážně udělal. Pak mu ale došlo, že profesor jeho polibek neopětuje, a vyděšeně se odtáhl.

Snape na něj nevěřícně hleděl svýma černýma očima. Harry sklopil pohled. ,,Já...omlouvám se, pane, nedošlo mi, že-" rychle vstal a měl se k odchodu. Najednou ale ucítil, jak ho profesor popadl za ruku a stáhl ho zpátky. Tentokrát na sebe.

Harry zaskočeně hleděl do Severusových očí. Překvapilo ho, když mu vjel do černých vlasů a pocuchal mu je. ,,Měl jsem to být já, kdo udělá první krok," poznamenal pobaveně a hrál si s Harryho vlasy, ,,ale vy jste mě předběhl, pane Pottere..."

,,Pane, já-" polkl naprázdno Harry, ale slastně přivřel oči, když ho Severus stále vískal ve vlasech.

,,Pane vy co?" pozvedl obočí Severus a naklonil se k jeho uchu. ,,Říkal jsem vám, že se máte naučit mluvit jako patnáctiletý kouzelník," vtiskl mu jemný polibek na krk a s potěšením zaznamenal, jak černovlásek ztuhnul. ,,Ale vy jste tak neposlušný, pane Pottere... A za neposlušnost se co?"

,,Eeeehm," protáhl Harry, jelikož měl v hlavě úplně vymeteno. Měl pocit, jako kdyby mu do hlavy vlezla teta Petunie (ještěže ne doopravdy, asi by nebyla nadšená z jeho myšlenek) s nejdražším vysavačem a vyklidila mu mozek, aby byl čistý jako obývák Dursleyových.

,,Za neposlušnost se musí pykat, pane Pottere," zašeptal Severus a ruce položil na jeho stehna. Harry zalapal po dechu, když Severus začal ruce posouvat výš, až k jeho klínu. Měl pocit, že pokud bude profesor pokračovat tímhle tempem, jeho kalhoty prasknou. Moc dobře si uvědomoval svou bouli a měl tušení, že o tom dobře ví i Severus.

,,Ach, prosím," zakňučel Harry, když ho Severus stále hladil po stehnech a občas zajel k jeho klínu.

,,O co prosíte, pane Pottere?" pousmál se spokojeně a pomalu mu rozepnul knoflík u kalhot. Nejraději by z něj už tady a teď strhl všechno oblečení, ale svého Harryho si chtěl vychutnat. Myšlenky na Brumbála zahnal. Teď pro něj existoval jen Harry, nikdo jiný.

,,Já..." Harry zaváhal. Chtěl to říct. Chtěl říct, že to moc chce, že chce jeho, už od první chvíle, kdy přijel tento rok do Bradavic. Ale slova se mu zadrhla v krku a on dokázal jen vnímat Severusovy doteky.

,,Tak dobrá," řekl tiše Severus a přestal se Harryho dotýkat. Ten se na něj nevěřícně podíval a hned potom zrudnul. Severusovi to připadalo roztomilé. ,,Dokud se nenaučíte mluvit-"

,,Chci...chci to," zašeptal Harry a zatřásl se vzrušením.

,,A co přesně, pane Pottere?" otázal se Severus a pobaveně se ušklíbnul, když Harry zasténal.

,,Chci...chci abyste...abyste si mě..." polkl a zrudl ještě víc. Severus se pousmál a rozhodl se, že ho nebude dál trápit.

,,Já vím, co chceš, Harry," zašeptal a pohladil ho po tváři. Chlapec toužebně zakňučel a měl pocit, že mu jsou kalhoty ještě těsnější.

,,Prosím," vydechl Harry a napnul se, když ucítil, jak Severusova dlaň postupuje opět k jeho klínu. Bál se, že vyvrcholí už teď, ale to samozřejmě nechtěl.

Když zaznamenal, že Severusova ruka vklouzla do jeho kalhot, zasténal a kousl se do rtu, aby svůj sten utlumil. Začal rychleji dýchat, když se profesor dotkl jeho kamaráda.

,,Tohle jsem chtěl udělat tak dlouho, Harry," zašeptal zasněně Severus a pozorně sledoval jeho tvář. Harry měl zavřené oči a slastně vydechl, když mu Severusova ruka vjela do boxerek.

,,Ano," vzdychl Harry a znovu zasténal, když profesorova ruka sevřela jeho kamaráda a začala se pohybovat nahoru a dolů. Cítil, že už to dlouho nevydrží, a zatínal ruce v pěst. Měl pocit, že přišel o rozum. A nebo přijde díky tomuhle.

,,Tak se pro mě udělej, Harry," zašeptal Severus a to byla slova, která černovláskovi dopomohla k vrcholu. Vykřikl jeho jméno a vyčerpaně si opřel hlavu o Severusovo rameno, když prožil svůj první orgasmus se jménem na rtech svého profesora.

---
Po delší době jsme zpět xD❤️.

Fuck, I Love Harry Potter!❌Where stories live. Discover now