balayı gecesi....

252K 10.1K 903
                                    

Mertten...

"OTEL Mİ" yine Aslı'yla aynı anda sorulmuş bir soru daha. Annem;

"Oğlum size Mustafa Amca'nların hotelinde bir oda ayarladım." dedi. Bu annemin gitmezseniz haberim olur uyarısıydı. Çünkü Mustafa Amca babamın arkadaşıydı ve buda annemin bizden haber alacağı anlamına geliyordu. Oysa bizim planımız bu degildi. Zaten annemlerden ayrı evde yaşayacaktık. Gerçi bizimkiler itiraz etmişti. Ama biz okula yakın olur, yeni evliyiz falan ikna etmiştik. İki oda bir salon küçük bir daireydi. Ama biz zaten sadece iki kişiydik. Annemleri haberi olmasın diye hizmetçi bile tutmamıştık. Çünkü annem yanımızda kim olursa onu evliliğimiz hakkında konuştururdu. Şimdi ise annem hotel diyor. Hotel benim için manken kızları ve fantezileri çağırıstırırdı. Yanımdaki Aslı bile olsa bir kızla hiçbirşey yapmadan drmak hiçkolay olmayacaktı. Hayy Allah'ım! Neydi benim günahım. Sağlıklı bir erkek olmak mı? Off anneye nerden çıktı bu hotel falan. Biz ne güzel iki oda bir salon evimizde ayrı odalarİmİzda kalacaktık. Şimdi itiraz etsen ayrı bir türlü. Aslı'ya baktımm. Benden farksızdı. Bu kızzla cidden aynıydık. Belkide bu yüzden bu kadar iyi anlaşıyorduk. Ben "Taksim'deki hotel mi?" dedim. Annem başıyla onayladı. Bende arkadaşlarla tokalaştım. Aslı'da kızlarla sarıldı. Ona "hadi gidelim" dedim.

Arabaya bindik. Oda bende susuyordu. 15 dakika falan susarak gidiyorduk. Aslı:

"Mert neden susuyorsun?"

"Sen susuyorsun diye susuyordum." Aslında yalain söylüyordum. Aklım hotelde yaşanacaklardaydı.

"Bende, sen susuyorsun diye susuyordum."

"Bende sen susuyorsun diye susuyordum." Aslı somurtkanlığımdan konuşmak istemediğimi anladı. O da sustu. Arabanın radyosunu açtı. Müzik dinleyerek hotele geldik. Resepsiyona geldiğimizde odamızın numarasını öğrendik. Hala susuyorduk ve ben artık sıkılmıştım. Kendi katımıza çıkınca Aslı'yı kucağıma aldım. "Ayy" diye cırladı. Bu kızın sevmediğim tek huyu ambulans sesi gibi olan çığlıdır. Kulaklarım yeniden duymaya başlayınca ona "adettendir sevgili karıcıcığım" dedi.. Oda bir kahkaha attı. "Hahaha Mert çok komiksin."

"Ben komik değilim ama sen çok ağırsın" dedim. Kaşları çatıldı..

"Hayİr Mert komik değilsin, gıcıksın."dedi. Bu kızı sinir etmek hoşuma gidiyor.

"Hahaha... Sende çok alıngansın." dedim. Ağzını yine itiraz etmek için açacaktı. "Onu boşverdi, anahtar cebimdeydi, al da aç şu kapıyı." dedim. Birşey demedi. Anahtarı alddı açtı kapıyı.

İçeri girince bıraktım Aslı. Oda tahmin ettiğim gibi balayı suitiudi. Gülle döşenmiş bir yatak. Baş ucunda şarap ve kadehler. Odadaki dolaba göz attım. İçerinde sabah için günlük elbise ve gecelik takımı vardı. Benimkisi normaldi ama Aslı'nınkisi askılı, kırmızı, miniipekten bir gecelikti. Aslı geceliğe baktı.

"Mert, ben bunu giyemem."

"Neden ? Bence sana çok yakışacak."

"Mert!"

"İstersen hiç giyme. Yani hiçbirşey giyme."

"Rüyanda görürsün Mert."

"Rüyamda görürsem hiç masum olmaz ama" tehditkar duruşum Aslı'yı iyice sinirlendirmişti.

"Mert bak kızıyorum artık."

"Kızmak? Vauv çok tahrik edici." Aslı'nın kızaran yüzünü görüyorum. Biraz tehditkar biraz sinirli biraz utangaç. Bense pis pis sırıtıyordum. Taki Aslı'nın topuklusu kafama iniceye kadar. Benim başım yediği topuklunun etkisiyle zangır zangır dönerken merhametsiz Aslı sadece gülüyordu. Ona;

Kankamla Evlenmek mi?  (tamamlandı.)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin