1 YIL ÖNCE 🦋

69K 2.1K 246
                                    

İtalya dönüşü uçakta olanlar... Bu bölüm biraz kısa çünkü aslında bu bir bilgilendirme bölümüydü. Karan'ın Haleye sürekli gönderme yaptığı onu utandırdığı bir sene öncesi uçakta olanlar.

Karan'ın Haleyi ilk gördüğü gün.

Ha birde benim ağzımdan ve Karan'ın ağzından okumak isteyenler diye sormuştum size tek tek yazdım kağıt kalem alarak ama sürekli değişti ve ikiside birbirine çok yakındı hep. Bende iki tarafında gönlünü yaptım. Bir yere kadar benden bir yerden sonrası Karanda. ♡

Bölüm şarkısı : emre azaklar-seni ben nasıl saklarım 🦋

Karan HAZNEDAROĞLU..
işkolik, başarılı, yakışıklı, herkes tarafından imrenilen bir adamdı. Babasından aldığı şirketin değerini dörde beşe katlayan, girdiği ihaleleri kazanan her istediğini elde eden bir adamdı. Birçok kadının ilgi odağı olsada magazinde pek kadınlarla görünmezdi Haznedaroğlu. Gazetecilerin röportaj için aylar öncesinden randevu alarak kapısında beklediği bir adamdı.

Bunlar bizim Haznedaroğlu ailesinin izin verdiği kadar edindiğimiz bilgilerdi. Türkiye'ye yansıttıkları bunlardı.

Ama gelin biz bu adama daha yakından bakalım. Elimize bir daha böyle fırsat geçmez.

Karan karşısında ki özlediği dostuna baktı. Zamanında yetiştiği için içi rahattı. İtalya da işler biraz karışıktı arkadaşınında bundan nasibini alacağını öğrenince soluğu burada almıştı Karan.

"Dostum gerçekten seni başka bir zaman diliminde daha güzel ağırlamak isterim. Şimdi de seni gördüğüm için mutluyum ama evime paldır küldür girerek bana söylediğin ilk kelime 'eğil' olmadığı zamanlarda daha çok seviyorum seni." dedi Mariano gülerek.

"Ben olmasam beynin dağılmıştı bunu biliyorsun değil mi ?" dedi Karan'da arkadaşına takılarak.

Mariano yüzünden sildiği gülümsemeyle bahçede oğullarıyla oynayan Ele'ye baktı. "Karan gerçekten sana minnettarım. Onlara bir şey olsaydı.. eğer olsaydı." Mariano'nun titreyen sesiyle Karan omzunu sıktı.

"Düşünme şimdi bunu daha dikkatli ol bundan sonra. Gerçi bu saatten sonra bir atak beklemiyorum göt korkusu sardı onları." dedi Karan.

"İrtibatta olalım dostum. Türkiye'ye dönerken önlemini al sende. Mallarını piyasaya sürmelerine engel olduk bununlada kalmadık malların hepsini yaktık eminim panter kuduruyordur." dedi Mariano sırıtarak.

Aynı tehlikeli gülümseme Karanda da oluştu. "Daha yeni başlıyoruz. Boyun eğecek birisi varsa o, o bana boyun eğecek o benim gücümü kabullenecek." dedi Karan üstüne basa basa.

"Elbette. Ben yanındayım adamım bunu biliyorsun sana can borcumda var artık. Kendimi geçtim ama onlar.." dedi Mariano tekrar eşi ve çocuğuna bakarak.

"Kafanı toparla. Bir daha ki gelişime böyle bir İtalya istemiyorum." dedi Karan ellerini iki yana açarak. "Tamam dostum söz seni eğlendireceğim." dedi Mariano arkadaşına bakarak.

Karan "S*ktir şurdan kafa bile dağıtmıyorsun artık. Gece hayatın bitti resmen, seninle eğlendiğim tek aktivite çatışmalar oldu anasını satayım." dedi.

"Ah senin hayatında bir kadın yok böyle konuşuyorsun tabi. Bir kadının olduğunda gece hayatını özlemiyorsun bile." dedi Mariano.

"Etrafımda ki kadınların tek derdi para. Geri kalanlarınında derdini biliyoruz zaten." dedi Karan göz kırparak. "Sen Ele konusunda oldukça şanslısın, şimdi böyle konuşursun tabi."

BERCESTEWhere stories live. Discover now