18. Kor 🦋

85.4K 2.4K 772
                                    

Bu gün Egede yaşanan deprem nedeniyle tüm milletimize geçmiş olsun. Yaralılarımıza Allah şifa versin. Kaybettiklerimizin mekanı cennet olsun. Umarım bir daha tekrarlanmaz.
Bu tarz olaylar elbet hepimizi üzüyor fakat ben biraz fazla etkileniyorum böyle şeylerden. Bu gün bölüm gelmeyecekti fakat birçoğunuz moral olsun bize paylaş dediniz..
Son satırlarda bir yanlışım varsa affola dediğim gibi kafam pek yerinde değildi..
Sizleri seviyorum lütfen dikkat edin kendinize 🧡

Sarhoş gecemin sabahında hiç bir şey hatırlamayarak uyanmıştım. Karan'a neler olduğunu sorsamda beni geçiştiriyor bir şey olmadığını söylüyordu ama çaktırmadan da gülüyordu. Asıl kıyamet kahvaltıdan sonra kopmuştu Karan giyinirken Uygar ve Yaman'ın taklidimi yaparak dalga geçmelerine maruz kalmıştım.

"Dilşah hanım ve Ünal bey'e çok tebriks sanatsal çalışmışlar gerçekten miydi neydi ?" diyerek konuşan Uygarla, Yaman kahkahayı basmıştı. Onu da mı dedim ?

Allah beni bildiği gibi yapsın.

Karan'a daha neler neler demişim Yaman hepsini anlattı. Güler tabi Karan bana. Rezillik yemin ederim rezillik ne var ne yok dökmüşüm ortaya.

"Ne yakışıklısın sen beee." diye bağıran Yamanla Uygarda "yavrun yesin." demişti ve yine gülmeye başlamışlardı.

Onları Karan'a şikayet etmiştim bende ve o, onları susturmuştu. Bide güzel fırça çekmişti. İkisine kaş göz yaparak oh olsun demiştim.
Daha sonra Karan'a kendi evime gitmek istediğimi söyledim oda hemen kabul etti. Başta şaşırsamda kendi evimi özlediğim için bunu sorgulamamıştım.

Şimdi kendi evimde geçirdiğim ikinci gündü ve ne aramıştı ne mesaj atmıştı. Normalde bunu sorgulamam ya da garipsemem ama sanırım Karan'ın sürekli beni arayıp sormasına alışmıştım. Şimdi yapmayınca bir terslik varmış gibi geliyordu. Üstelik dün bana geldiğinde 'yarın evde olacağım babam holdingte olacak bu yüzden ben evde çalışacağım.' demişti.
Yani öyle beni arayamacak kadar bir yoğunluğuda yoktu.

Ben ararım. Sonuçta biz birlikteyiz. Telefonumu elime alarak ismini buldum ve aramaya bastım.
Üçüncü çalışta açıldı telefon ve nefes nefese bir adet Karan "efendim güzelim." dedi.

Bismillah..

"Sen niye nefes nefesesin ?" diye sordum bir yandan tırnağımı dişlerken.

"Spor yapıyorum çünkü." dedi.

Oh çok şükür.

"Ha ondan.." dedim. "iyi yap sevgilim, yap da ben neden bu gün aranmadım sorulmadım acaba onu merak etmiştim." dedim. Nefesini vererek güldüğünü duydum telefonda.
"Uyandığını haber verdi çocuklar ama o sırada holdingle iletişime geçmem gerekiyordu sonra kahvaltı yaptım şimdide spora başladım." dedi.

"Anladım peki." dedim kısaca.
"Gelsene bana özledim seni." dedi kısık erkeksi sesiyle.
"Eminim özlemeşsindir, ben neden beni aramadın dediğim için çağırıyorsun şimdi."

"Ben trip mi yiyorum şuan. Gelmeni istiyorum işte, hazırlan hadi." dedi.

Açıkçası biraz naza çekmek istiyordum ama spor yapıyorum falan deyince bir görmek istemedim desem yalan olur.

"İyi ben gelirim birazdan." dedim. "Yaman gelsin." dedi oda hemen. "gerek yok ben gelirim." dediğimde kabul etmişti. Muhtemelen yine peşimden gelen olacaktı. Telefonu kapattığımızda cebime attım. Kendi kendine konuşan televizyonumuda kapattığımda arabamın anahtarını alarak evden çıktım. Hiç üzerimi değiştirmeyecek direk gidecektim.

BERCESTEWhere stories live. Discover now