20. Siyah Güller 🦋

78.8K 2.3K 1.1K
                                    

Yorumlarınızı bekliyorum Kelebekler..

iyi okumalar 🦋

Yatağımda gözlerimi açmadan gelen bildirim sesiyle kollarımı açarak gerindim. Yan tarafıma dönerek uykuma devam edeceğim sırada tekrar gelen bildirimle gözlerimi açtım.
Doğrulduğum yatağımda ellerimi iki yanımda yatakta destek alarak boynumu kıpırdattım, sonunda gözlerimi iyice açabildiğimde..

Nasıl ya ?

E ama..

Sinirle bıkkın bir nefes verdim. Gece kendi evimde kendi yatağımdayken sabah Karan'ın odasında uyanıyorum işe bak !

Beni alıp alıp kendi evine getiriyordu okuldan çıktığımda direk buraya gelmemi ya da holdingdeyse oraya gelmemi istiyordu. Ki gidiyordum zaten, uyurken ellemese bari beni.

Hızla gözlerim üzerime kaydı kendi pijama takımlarım vardı. Ay oh, ellemese bari deyince birden aklım başka yere şey oldu.

Fesatsın Hale...

Banyodan gelen su sesiyle Karan'ın orada olduğunu anlamak zor olmadı. Uyurken beni kaçırıyorsun madem uyanıncada o yakışıklı yüzünü görsem bari. Benden önce çıkmış yataktan. Söylenerek elime telefonumu aldım. Sabah sabah kim olabilir bu kadar arka arkaya mesaj geliyordu.

Gönderen: Anıl
Mesaj: Abooouuuv

Allah bilir gene ne oldu.

Gönderen: Anıl
Mesaj: Toprak başıma.

Bıkkınca bir nefes vererek okumaya devam ettim.

Gönderen: Anıl
Mesaj: Karansu elden gidiyeah.

Geliyorlar bana ama artık.

Gönderen: Anıl
Mesaj: Sınıfta ki şu sarışın aşufte seninkinin bütün sosyal medya hesaplarından takibe almış.

Ne ? Yolarım ama ben bunu artık, çok oldu bu !

Gönderen: Anıl
Mesaj: Eee sizinde hiç fotoğrafınız bir şeyiniz yok. Sırf bu kız için değil, seninkinin kaç bin takipçisi var. Başının bağlı olduğu belli olması lazım.

Öyle mi ?

Doğru gerçi. Hiç tanımadan da onu beğenerek takip eden eminim birçok kız vardır. Hiç hayatında olduğum belli olmuyor.

Aman. Biz biliyoruz başkasına ne.

Sonra aklıma kendi dm kutuma gelen mesajlar geldi.

E bana gelen onada geliyordur...
Sabah sabah sinir yaptı Anıl bende.

Gönderen: Hale
Mesaj: SUS ARTIK !

Banyoda su sesi kesildiğinde hızlanan kalbim, gözlerimin görsel şölenine hazırlıktı. Fakat aklıma gelen fikirle sinsi ve sessiz adımlarla yataktan çıktım. Yatakta ki tam 4 yastığı ellerime ve koltuk altıma sıkıştırarak odanın içinde ki koltuğun arkasına geçtim. Burada olduğum bariz belliydi ama ilk bakışta anlayamazdı zaten avıma hemen saldırmayı planlıyordum.

Banyo kapısı açıldığında belinde ki düştü düşecek gibi duran havluyla Karan çıktı. Saçlarından damlayan sular göğsüne düşüyor oradan karın kaslarından süzülerek havluya ulaşıp yok oluyorlardı. Biraz daha bakarsam bende yok olacakmışım hissiyle bulunduğum yerde ayaklandım. Beni yatakta göremeyince bakışları kapıya kayan Karan ayağa kalkınca anında beni buldu ve yüzüne ilk yastığı yedi. Uzaktan ona fırlamıştım. İstese rahatlıkla tutardı ama boşluğuna mı geldi acaba ?
Neyse.

BERCESTEWhere stories live. Discover now