Elin

201 11 7
                                    

****Ogges perspektiv****

Jag vaknar av att solen lyser svagt i ansiktet på mig. Jag kollar ner och ser ett långt hår ligga över mitt bara bröst. Jag kollar mot sidan och ser en tjej. Jag kommer plötsligt ihåg vad som hände igår och ler för mig själv. Men vad hände egentligen med Felix? Jag tar upp mobilen som ligger på golvet på mina byxor. Inga sms eller missade samtal. Jag suckar och slänger tillbaka mobilen. Elin som tjejen heter börjar vrida på sig och jag kollar ner. Ett par bruna ögon möter mina.

"Är du kvar?" Frågar hon.
"Jag antar det..." Svarar jag. "Jag kan gå om det var så du menade"
"Nej nej..stanna kvar" Säger hon och lägger sin arm om mig. "Jag blev bara lite överraskad...de flesta brukar dra"
"Jaså?" Frågar jag och hon nickar.

Vi ligger kvar en stund innan hon reser sig upp. Hon drar på sig ett par trosor och en t-shirt. Jag sätter mig upp i sängen och sätter på mig mina kläder.

"Du drar väl nu antar jag..." Säger Elin och suckar.
"Bara om du vill" Svarade jag. "Vi kan väl hitta på något?"
"Vi kan vara kvar här" Säger hon och sätter upp håret i en tofs. "Jag orkar inte gå någon annanstans".
"Okej" svarar jag.
"Vi kan beställa pizza eller något" säger hon och fortsätter fixa med sitt hår. "Kolla på någon film"
"Gärna!" Svarar jag.

Hon ler och drar upp mobilen. Hon ringer till någon pizzeria antagligen och beställer en familje-Hawaii och två Color. Efter en halvtimme sitter vi i hennes soffa och äter pizza samtidigt som vi kollar på "Ellen De Generes Show" eller vad det hette. Jag hade hört talas om det men aldrig kollat på det. Ellen är fan hillarious! Vi satt och skrattade och hade allmänt roligt. Efter att vi tittat på flera avsnitt satt vi och bara pratade. Jag fick reda på en del om henne och hon om mig. Elin bodde här själv och hon var ett år äldre än mig. Hon var väldigt trevlig och rolig. Jag gillar henne

Sal 23 | o.mOnde as histórias ganham vida. Descobre agora