Vad har du gjort?!

173 13 0
                                    

***Leias Perspektiv***

Jag hade lämnat Italien bakom mig nu och låg i min säng hemma i Sverige. Vi hade kommit hem igår. Jag gick in på instagram. Jag brukar inte lägga ut mycket där. Jag har 8 bilder. Men nästan 1k följare, helt sjukt säger jag bara. Min senaste bild är en selfie som jag tvekade länge på om jag skulle lägga ut. 12v sen stod det. Jag hade runt 50 kommentarer från olika personer. Både från skolan och från folk jag aldrig sett förut. "Vacker!", "Drömutseendet!", "Fan vad snygg!", "Modell?" Bestod mina kommentarer av. Även Felix hade kommenterat för bara några dagar sen, "Bae💩💕". Jag la ut en snabb bild från Italien med texten "Home.". Jag stängde av mobilen men den började snart ringa. Felix. Jag svarade.

L: Hej..
F: Fan äntligen är du hemma!
L: Vadå då?
F: Jag måste prata
L: Eh jaha?
F: Kan vi mötas eller nåt?
L: Om det här är ett trick bara för att ses så nej tack
F: Nej jag lovar
L: Ok
F: Hos mig om 5?
L: Vart bor du?
F: (Adress)
L: Kommer snart! Om jag inte dyker upp har jag ångrat mig
F: Snälla kom bara!
L: mm

Vi la på och jag suckade. Varför gick jag med på det här? Jag gick ut och tog på mig skorna innan jag gick ut i kvällsvädret. Jag hittade snart adressen och han bodde visst i en lägenhet. Jag gick in och började leta efter hans namn. Längst upp bodde han, såklart. Jag knackade. Ingen öppnade. Jag plingade. Ingen öppnade. Då bestämde jag mig för att prova öppna dörren. Upplåst. Jag steg in och stängde dörren efter mig och låste. Han verkar ju inte veta hur man gör. Det var nästan helt tyst. Det enda man hörde var någon som andades ryckigt men lågt.

"Hallå?" Ropade jag ut i lägenheten.
"Här.." Hörde jag Felix svara.

Jag gick längre in i lägenheten. Jag kollade köket, vardagsrummet, sovrummet. Ingen Felix. Min blick hamnade på en dörr som stod på glänt. Jag stod helt stilla och försökte lyssna efter andetagen jag hade hört förut.

"Jävla bögjävel hoppas du dör" Hörde jag en röst säga bakom dörren.
"Felix?" Sa jag försiktigt.

Inget svar. Precis när jag tänkte öppna munnen för att säga något mer börjar dörren röra på sig. När dörren glidit upp möts jag av en syn jag aldrig trodde jag skulle se. På vad som verkar vara ett badrumsgolv sitter en kille. Blodsprängda ögon som annars brukar vara gröna, i alla fall vad jag vet. Rött och svullet ansikte och spruckna läppar. Flera tårar rinner ner för kinderna. Felix. Jag koller chockat på honom. Jag kan inte röra på mig överhuvudtaget. Inte fören jag ser blod på den gråa tröjan. Armarna är blottade och flera röda sträck syns över de. Han har skärt sig. Jag snubblar fram och slänger mig framför honom på knä. Jag drar in han i en kram.

"Felix. Vad har du gjort?" Viskar jag.

**** Felix perspektiv****

Ja, vad har jag gjort? Jag är så jävla patetiskt och kan lika gärna dö nu. Leia släpper taget sakta och reser sig upp. Hon går runt mig och tar armarna runt bålen på mig och drar upp mig. Jag sättet mig på toalocket och hon lägger handen för pannan. Jag börjar gråta ännu mer än förut och börjar skrika obegripliga saker.

"Shhhhh" Sa Leia med en stabil röst. "lugna dig"

Jag försökte men det gick knappt. Leia tog fram bomullstussar som jag inte ens visste att jag hade. Hon hittade det i skåpet bakom spegeln. Hon började tvätta rent såren med någon jävla syra. Fyfan vad det sved. Jag kved till. Tillslut var det över och jag pustade ut. Hon drog upp mig och tog av min tröja. Hon knäppte upp byxorna på mig.

"Ta av dig strumporna och kalsongerna" sa hon och jag kollade tveksamt på henne. "Jag tänker då inte göra det"

Jag nickade och gjorde som hon sa. Hon skjutsade in mig i det vita badkaret som låg bakom mig. Jag vinglade till och föll nästan ner i badkaret men ett mirakel skedde och jag skonades från vad som skulle vara den mest pinsammaste upplevelsen i mitt liv.

"Åh sätt dig ner" Sa hon och jag gjorde det.

Jag satte mig med knäna upp till hakan. Vattnet sattes på och jag blev genast varm. Vattnet sköljde över mitt hår och rygg, ner över benen och armarna. Det kändes som att alla tårar och alla smärta spolades av mig. Vattnet stängdes dock av efter en stund till min besvikelse. Nya tårar höll på att bildas. Jag reste mig upp och en stor mörkblå handduk lades över min rygg. Jag klev ur badkaret och fick hjälp av Leia för att inte ramla. Hon skyndade sig ut och kom tillbaka efter någon minut med rena kläder. T-shirt, mjukisar och underkläder. Jag drog på mig kläderna.

"Böj dig ner Lite" Sa hon och jag gjorde det, hon började torka håret med en ny lite mindre grön handduk.

Hon plåstrade om mina armar med flera plåster.
Jag gick ut ur badrummet med Leia som stöd. Vi gick in på mitt rum och jag landade med en duns på sängen. Leia puttade mig löst bakåt som ett tecken på att jag skulle lägga mig ner, så jag nu låg ner istället. Täcket som halvt låg på sängen halvt på sängen tog hon tag i, skakade om det och la de över mig. Hon öppnade sedan fönstret lite och jag kände den friska luften efter bara några sekunder. Jag blundade för några sekunder men känner plötsligt hur sängen tyngs ner lite på min högra sida. Jag öppnar ögonen lite och ser Leia.

"Imorn får du berätta om vad det där var om" Sa hon och strök mig över kinden löst. "Vila ni istället"

Jag stängde ögonen helt och somnade nästan. Leias hand vilade på min arm som låg under täcket. Jag känner hur handen försvinner och jag öppnar ögonen. Hon är påväg att resa sig men jag stoppar henne genom att tag i hennes hand. Hon vänder sig om överraskat och jag drar löst i henne och hon fattar genast. Hon lägger sig bredvid mig jag lägger täcket över henne. Hon stryker min kind med sin högra han innan hon placerar den på min midja. Min arm hamnar runt henne. Jag somnade nästan direkt av utmattning.

______________

Hej! Jätte länge sen jag postade något kapitel på den här novellen men men. I alla fall ni har väl inte glömt att läsa min andra novell "See you again"? Om inte läs den gärna💕

I alla fall det kanske är 10 kapitel kvar på den här eller nåt!👌🏼

// TheQueenOfFairytales

Sal 23 | o.mDär berättelser lever. Upptäck nu