Han heter Oscar

157 8 3
                                    

****Leias perspektiv****

Jag satt med Felix vid hans köksbord. Vi hade precis ätit lite frukost och jsg hade gjort iordning te åt oss båda som vi nu satt och drack av.

"Felix?" Sa jag och han kollade upp mot mig. "Berätta nu vad det är som hänt!"
"Eh...jag" började han och la händerna om sin tekopp. " Jag är så jävla feg"
"Vad menar du med det?" Frågar jag försiktigt.
"Alltså många känner mig som den där tuffa killen. Han som känner alla. Han med bra självförtroende. Han som är på alla fester, dricker och ligger runt. Han som har en egen lägenhet, han verkar rik. Han med många kompisar och kontakter. Det är så jävla... Det är inte jag. Det är bara vad som förväntas av mig. Respekt får jag från de flesta. Jag står inte på toppen så att säga. Men många är liksom under mig om man tänker sig en pyramid. Jag vill inte sticka ut, så då har det bara blivit såhär. Jag är rädd att inte bli accepterad längre. Jag får och har så dåligt samvete av att låtsas tycka om tjejer. Jag skadar mig själv psykiskt. Jag mår inte bra. Det finns en kille som jag träffade. Vi har endast växlat några ord men, jag tror jag gillar honom. Men om det skulle komma ut. Att självaste Felix Sandman är gay, då vet jag inte vad som skulle hända. Sen det här med att jag är rik. Det är jag inte. Min mamma bryr sig inte. Inte heller farsan. Han skickar pengar ibland men inget mer." Rabblade han upp.
"Jag vet inte vad jag skulle säga, det är hemskt att du mår såhär dåligt. Jag vet hur det känns" Sa jag och kollade chockat på honom. "Så du är gay? Vem är killen?" Frågade jag.
"Jag antar det.." Sa han och ryckte på axlarna. "Han heter Oscar." Svarade han.

Det var tyst en stund. Vi drack lite av teet.

"Förlåt om du trodde jag var intresserad. Det är bara en roll jag tvingat mig själv att typ spela" Sa han ursäktande.
"Mitt första intryck av dig var player. Du kommenterade min rumpa och sedan gav du mig ditt nummer." Sa jag fin han började skratta. "Men jag är glad att du öppnade dig för mig."

__________

Ganska kort kapitel men men... Kom ihåg att läsa min andra fan-fiction "See you again". Iaf rösta och kommentera  ❤️

Sal 23 | o.mWhere stories live. Discover now