UPDATE: concept Netties 2016

3.4K 208 24
                                    

Hoi Wattpadschrijvers!Wat hebben jullie al enthousiast genomineerd en boeken uitgekozen — ontzettend leuk om te zien! Er kwam echter ook een hoop (al dan niet opbouwende) kritiek, die in de meeste gevallen volkomen terecht was. Dit ging onder andere over het feit dat Wattned een populariteitswedstrijd zou zijn, gericht op kwantiteit boven kwaliteit. Namens Wattned dus onze excuses voor alle onduidelijkheid; we waren een beetje té enthousiast, waardoor we niet alles even goed hadden uitgedacht en te snel online zijn gegaan met de Netties van 2016.

Dit alles betekent dat we even één stap terug hebben moeten doen en het concept achter de Netties helemaal omgegooid hebben. In verband met een bepaalde ezel en een steen zullen we dit keer éérst even rustig alles uitdenken voor we alles zomaar in werking stellen. 

Kortom; de eerder gedane nominaties zullen we niet meer meetellen vanaf nu. We beginnen dus helemaal opnieuw. Nogmaals onze excuses hiervoor en voor alle moeite die jullie al gedaan hebben. Binnenkort zullen we jullie het verbeterde concept van de Netties meedelen en alles meteen goed uitleggen zodat er geen onduidelijkheden over kunnen bestaan. Houd vooral dit account en het bijbehorende boek in de gaten, want zodra we starten, zal dit in het boek en op het prikbord van komen te staan.

Bedankt voor jullie begrip en hopelijk tot binnenkort bij de gloednieuwe Netties 2016!

Het Wattned-team(deze uitleg is ook op ons prikbord te vinden)


Netties 2016Where stories live. Discover now