Uitslag Wattned's Choice Award: juni

835 92 26
                                    

Aangezien we ondertussen al midden juli zijn, lijkt het ons wel eens tijd om de maand juni volledig af te sluiten en wel met de uitslag van de Wattned's Choice Award! 

Wij, de admins, werden in juni helemaal ondergedompeld in de sfeer van fanficties, met Harry Potter, De Hongerspelen, 5SOS en One Direction als vaakst voorkomende onderwerpen. 

Uiteindelijk zijn we de volgende top drie bekomen: 

3. Glee: approved -glee-finchel / Like a Fairytale - MissDonutHoran 

2. Soulmates: het verhaal van Avery - SweetSmie 

1. The Life Store -fanficsandme  

Zoals jullie dus wel merken, hebben we te maken met een gedeelde derde plaats. Glee: approved en Like a Fairytale kregen immers exact even veel punten. De scores lagen over het algemeen dan ook zeer dicht bij elkaar, wat het uiteindelijk nog erg spannend heeft gemaakt! 

Gefeliciteerd, winnaars! Jullie boeken worden toegevoegd aan onze leeslijsten en onze sticker komt jullie richting uit. 

Vanaf nu mag trouwens iedereen die deelnam in juni zijn boordelingsformulier opvragen door ons een privéberichtje te sturen en dan bezorgen wij jullie dit formulier zo snel mogelijk!  

Hierbij sluiten we de maand juni definitief af en kunnen we officieel aan juli beginnen, de maand die in het teken staat van kortverhalen en poëzie! Hierbij willen wij jullie er toch ook nog eens aan herinneren dat er nog steeds gestemd kan worden op jullie favorieten via de poll, dus zeker doen als je dat nog niet gedaan hebt!  

Tot volgende maand,
het Wattned Team  

Netties 2016Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu