Netties 2016? Ik doe mee!

4.1K 210 502
                                    

Mooi! Maar daarvoor zul je je wel eerst moeten nomineren.

We zijn nog druk bezig met het bepalen van de details over de verschillende prijzen en over de uitreiking hiervan, máár... dat neemt niet weg dat de nominaties voor de #Netties2016 al van start kunnen gaan!

Het nomineren gaat als volgt. In tegenstelling tot de vorige keer, kun je alleen jezelf nomineren voor de Netties 2016! Je mag maximaal twee van je eigen boeken nomineren, mits ze voldoen aan de onderstaande regels. Is dit niet het geval, dan zal je inzending helaas gediskwalificeerd worden voor de Netties van 2016 en kun je dus niet meer meedoen!

Dit zijn de regels:

1. Het boek mag uit elke categorie en elke rating komen - echter, boeken waarin onacceptabele taal wordt gebruikt en/of onacceptabele gebeurtenissen plaatsvinden, zullen logischerwijs geen Netty winnen.

2. Het boek moet minstens drie hoofdstukken bevatten (exclusief proloog en/of voorwoord).

3. Het boek moet aangegeven zijn als "lopende" of "compleet".

4. Het boek én de schrijver moeten Nederlandstalig zijn - in het Engels geschreven boeken van Nederlandse schrijvers kunnen dus niet genomineerd worden.

5. Het boek moet volledig te lezen zijn op Wattpad: (uitgegeven) boeken waarvan slechts een preview op Wattpad staat, kunnen niet worden genomineerd, ook al voldoen ze aan alle bovenstaande regels.

6. Geef je twee boeken op? Dan moeten deze boeken allebei uit een ander genre komen, om iedere schrijfster - per genre - een eerlijke kans te geven.

7. En last but not least: het boek moet de tag #Netties2016 bevatten, anders hebben wij én jullie geen overzicht over de wel en niet genomineerde boeken.

Als je hebt gecontroleerd of je inzending aan bovenstaande voorwaarden voldoet, kun je in de commentsectie van dit hoofdstuk je nominatie plaatsen! Graag zien we dit in deze vorm:

genre* - volledige titel - @username
Bijvoorbeeld: willekeurig - Netties 2016 - @Wattned

*) LET OP: Heeft jouw boek een Mature rating? Zet dan in plaats van het genre 'volwassen' neer! Dit valt namelijk onder een aparte categorie.
Bijvoorbeeld: volwassen - Netties 2016 - @Wattned

Alle goedgekeurde nominaties die wij ontvangen zullen in het hoofdstuk hierna in alfabetische volgorde worden neergezet.

Dit nomineren zal mogelijk zijn in de periode vanaf het moment dat dit hoofdstuk online is tot precies zondag 24 januari om 23:59. Daarna kunnen we je inschrijving niet meer goedkeuren wegens administratieve werken.

In de komende periode zullen dan ook de volgende details over de Netties online komen te staan, dus je kunt dit boek het beste goed in de gaten blijven houden! Heb je vragen over de nominaties? Stel ze gerust hieronder!

En dan nu, hebben wij van Wattned de eer om de nominaties van de Netties 2016 officieel te openen!

May the odds be ever in your favor!

UPDATE:

De inschrijvingen waren open tot 31 januari 2016. Je kan je niet meer inschrijven voor de Netties van 2016!

Netties 2016Where stories live. Discover now