Het Officiële Wattned Beoordelingspanel

705 85 26
                                    

Hallo!

Het is ondertussen alweer een tijdje geleden dat we nog iets van onszelf hebben laten horen, maar we hebben in de tussentijd niet stilgezeten!

Allereerst willen we jullie bedanken voor de massale interesse om admin te worden; in totaal hebben we veertig aanmeldingen mogen ontvangen, wat we toch een behoorlijk mooi aantal vinden. Het kostte ons dan ook wel wat tijd om alle aanmeldingen grondig te bekijken en beoordelen, maar uiteindelijk hebben we een beslissing gemaakt.

We baseerden ons voornamelijk op wat er werd ingevuld in het formulier, dus het spreekt voor zich dat degenen die dit goed en uitgebreid hebben ingevuld,  ons meer aanspraken dan degenen die de helft van de vragen niet hebben beantwoord. Verder hebben we stiekem ook de profielen een beetje geanalyseerd, zodat we een idee kregen van de kwaliteiten van de deelnemers.

Het was moeilijk om een keuze te maken, maar uiteindelijk vonden we de volgende personen het meest geschikt om ons te helpen bij dit project:

aSmallShiningStar
bluebellebumblebee
BrunetteNS
Charlotteidaena
CrazyNinjaSkills
Deliriorum
Denastories
-Isabel
Quintiano
ReaderBooksWriter
@x-melis-x
RosesRover
SunneBril
Tranenval

Iedereen van hen is intussen via privébericht op de hoogte gebracht en samen bespreken we verder hoe we het gaan aanpakken. We houden dus bewust voor onszelf wie welke boeken voor zich neemt, want we willen de privacy van de jury behouden en volgens ons kunnen we op deze manier veel rustiger en objectiever beoordelen. Natuurlijk beoordelen wij, Saraline2000 en Prozaly , ook nog steeds mee.

Ondertussen staat ook de poll voor zowel september, oktober als november online! De link vind je zoals gewoonlijk op ons prikbord. Jullie hebben nu extra veel tijd om te stemmen, maar een kleine tip: wacht toch niet te lang en stem gewoon op jouw favorieten! Elke stem telt.

Hierbij luiden we officieel het hernieuwde Wattned in! We hopen dat jullie nog steeds enthousiast zijn en we er de laatste maanden van 2016 nog een boeiende tijd van kunnen maken, zodat dit project dan toch in zijn vooropgestelde doelen kan slagen – namelijk Wattpad toch een beetje dichter bij elkaar brengen en iedere schrijver de kans geven de erkenning te krijgen die hij of zij verdient.

Tot snel,

het Wattned Team

Netties 2016Where stories live. Discover now