Uitslag People's Choice Award: maart

1.1K 154 34
                                    

We zijn alweer toe aan de uitslagen van maart, de maand die volledig werd ingepalmd door flamboyante personen uit de geschiedenis, ommuurde steden,  oude gewoontes en waarden, historische gebeurtenissen en al het beste wat de geschiedenis te bieden heeft. Dit genre brengt ons naar elk verborgen hoekje in de rijkgevulde geschiedenis van de wereld en maakt het levend voor onze ogen. 

Helaas schrikt dit genre nog steeds heel veel mensen af, waardoor we deze maand met de kleinste selectie boeken van het jaar te maken kregen: het waren er welgeteld zes. Toch zijn er heel wat stemmen binnen gekomen en zijn we tot een uitslag gekomen. We willen iedereen bedanken die een stem heeft uitgebracht, want zonder jullie was deze wedstrijd niet hetzelfde geweest.     

Jullie, het publiek zelf, hebben besloten dat de volgende drie boeken het verdienen tot winnaars van deze maand bekroond te worden: 

3. Anastatia van Voyant

2. De Winter van North Riverhall van FictionalState

1. Vergeet me niet van Cacaoboon

Gefeliciteerd voor jullie alle drie! Een extra dikke proficiat voor Cacaoboon, die de meeste stemmen heeft binnengehaald en de nummer één van het publiek is geworden! Jullie kunnen de sticker binnenkort in jullie inbox verwachten en krijgen een eervol plaatsje in onze leeslijst met de winnaars. 

De andere uitslagen -de Hidden Gem en de Wattned's Choice Award- komen er spoedig aan, dus blijf ons in de gaten houden!

De Wattned Admins

Netties 2016Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon