Uitslag Wattned's Choice awards: februari

1.9K 183 50
                                    

Hallo!

Dit is het moment waarop we allemaal aan het wachten waren: de uitreiking van de Wattned's Choice Awards!

De afgelopen maand hebben wij, de zes Wattned admins, ons druk bezig gehouden met het lezen en beoordelen van alle nominaties in de genres tienerfictie, romantiek en chicklit. Ieder boek is door (minstens) twee admins gelezen en beoordeeld volgens het formulier dat je in een van de vorige delen kan terugvinden. Het was nogal een grote opdracht, maar toch zijn we erin geslaagd om over elk boek een oordeel te kunnen vellen.

Allereerst moeten we vermelden dat alle gegeven punten voor de allerbeste verhalen ontzéttend dicht bij elkaar lagen. Er konden maximaal 50 punten worden gescoord. Een heel groot aantal boeken hebben  allemaal ruim boven de 40 punten gescoord - goed gedaan allemaal! 

 Aangezien we jullie al met een onstuimige blik deze woorden kunnen zien lezen, zullen we meteen overgaan naar hetgeen waarop jullie staan te wachten. De daadwerkelijk uitreiking.

Om jullie niet langer in spanning te houden: de winnaars van de Wattned's Choice Award van februari zijn:

3. Chords and brushes - melliflues

2. Bewaard - CIRaccon

1. Het duister dat zij meebracht - Immortxl

Van harte gefeliciteerd allemaal! De winnaar heeft maar liefst 46,5 punten gescoord gemiddeld - een echte winnaar dus - en ook de nummers twee en drie scoorden gigantisch goed. De sticker zal jullie kant op komen en jullie krijgen een vermelding in de leeslijsten van Wattned!

Er is verder nog wel wat toelichting noodzakelijk op deze top drie. Omdat de oorspronkelijke nummer twee van de Wattned's Choice Award van deze maand al een Netty heeft mogen ontvangen voor Hidden Gem, zijn de overige kanshebbers doorgeschoven naar voren. De nummers twee en drie hebben dan ook beiden hetzelfde puntenaantal, maar we hebben na veel overleg uiteindelijk gekozen voor bovenstaande top drie. Andere kanshebbers waren Museum van nijlpaars, De moderne Amazone van ladyprudence03, Fool Hardy van Oilriver en She was a writer van toDarcy

In het hoofdstuk hierna - dat binnenkort geplaatst zal worden - zal de informatie staan voor de manier waarop alle deelnemers van deze maand hun beoordeling op kunnen vragen.

Voor nu: allemaal bedankt voor het meedoen en tot bij de volgende uitreiking!


Netties 2016Where stories live. Discover now