Hidden Gem #3

808 107 16
                                    

Het is alweer tijd voor een nieuwe Hidden Gem!

De afgelopen dagen hebben we heel humoristisch en willekeurig Wattpad afgezocht en tijdens deze speurtochten viel ons oog integraal op één boek dat wij nu even in het zonnetje gaan zetten:

Kookboek voor Kannibalen van Rock-N-Robin.

De titel zegt het zelf: in dit boek wordt stap voor stap uitgelegd hoe je een sappig stukje menselijk vlees op culinair hoogstaande wijze kan bereiden. Van het uitkiezen van je slachtoffers (vergis je niet: dit behoeft vele criteria) tot het oppeuzelen van je zelfbereide maal. Een must voor alle hobbykoks onder ons!

Hoeft het nog gezegd te worden dat dit idee ronduit geniaal is? Het is waarschijnlijk één van de willekeurigste dingen je kan vinden op Wattpad en, ondanks de lugubere bijgedachte, wordt het ook nog eens heel humoristisch gebracht. Een perfecte combinatie van beide vooropgestelde genres in april dus.

De schrijfster slaagt er ook in om dit briljante idee te verweven met een knappe schrijfstijl: duidelijke, verzorgde, ja, zelfs literaire taal. Een talent op alle vlakken, daar is geen twijfel over mogelijk.

Gefeliciteerd, Rock-N-Robin! Jij krijgt een plaatsje in onze leeslijsten en de sticker wordt je spoedig opgestuurd.

Groetjes,
het Wattned Team     

Netties 2016Where stories live. Discover now