Hoe gaat het verder met de Netties?

682 90 26
                                    

Hallo, enthousiaste lezer!

Het is eventjes stil geweest rond dit account, maar we wilden dan ook onze tijd nemen om goed na te denken over hoe we het concept zullen verderzetten. Laten we dan ook maar meteen meedelen dat de Netties nog steeds doorgaan, nog steeds met dezelfde nominaties en prijzen als voorheen! Het concept blijft dan ook grotendeels hetzelfde, met een paar kleine veranderingen hier en daar.

Ten eerste zullen de Netties niet meer per maand uitgereikt worden, maar worden ze allemaal op het einde van het jaar bekend gemaakt. Dat geeft ons meer tijd en rust om de uitslagen in orde te brengen.

De grootste verandering heeft echter te maken met het feit dat dit account niet meer zal beheerd worden door dezelfde admins. Alleen Prozaly en Saraline2000 blijven de beheerders van dit account. Natuurlijk kunnen wij niet alles alleen doen en daarom schakelen we jullie hulp in!

We hadden immers meer reactie van mensen die interesse hebben dit account over te nemen dan we hadden verwacht, dus hebben we alles nog eens even op een rijtje gezet voor degenen die zich willen aanmelden voor het beoordelings-panel van Wattned.

P R O F I E L

- Je bent kritisch en durft je mening te geven

- Je bent bereid voldoende tijd vrij te maken

- Je bent goed wegwijs op Wattpad

- Je hebt inzicht in boeken

W A T wordt er van je verwacht?

- Dat je een aantal boeken leest, deze recenseert volgens ons formulier en dit voor één december 2016.

- Dat je constructief meewerkt aan het verbeteren van Wattned.

- Dat je eerlijk bent en niemand voortrekt.

H O E kan je meedoen?

Welnu, omdat het de vorige keer een beetje chaotisch was (ja, we moeten nog steeds veel leren), hebben we het deze keer een beetje slimmer aangepakt en een Google form gemaakt. Om je dus aan te melden om te jureren bij Wattned, vragen we je om deze form in te vullen. Het is een vrij serieuze aanmelding, maar dat komt omdat we er ook al veel moeite in gestoken hebben en Wattned toch wel iets betekent voor ons. Als je je aanmelding (waar je trouwens enkel je gebruikersnaam voor nodig hebt) verzonden hebt, zullen wij deze evalueren en meedelen of je in het panel zit en wat we eventueel van jou verwachten. Let erop dat dit toch een tijdje kan duren omdat we moeten puzzelen met verscheidene gegevens.

We hopen dat er genoeg onder jullie interesse hebben mee te helpen aan dit project. Ook al is het maar om vijf boeken te beoordelen, alle hulp is welkom! We willen het project draagbaar maken voor iedereen. Bovendien is het een mooie ervaring en leer je er waarschijnlijk zelf ook een heleboel door bij.

Natuurlijk krijg je wel iets in de plaats voor je inspanningen. Elk jurylid wordt gevolgd door dit account en krijgt een vermelding op ons profiel. Het is trouwens perfect mogelijk om te jureren als je zelf nog meedoet met de Netties, maar natuurlijk zorgen we er dan wel voor dat je enkel boeken kan beoordelen die niet binnen hetzelfde genre liggen, opdat alles zeker eerlijk verloopt.

Dus, hieronder in de eerste reactie kan je de link vinden, daarnaast zetten we deze ook op ons prikbord, zodat je er gemakkelijk aankan.

De poll voor de volgende drie maanden (dus voor zowel september, oktober als november) komt er ook snel aan, dus blijf ons zeker in het oog houden!

Alvast bedankt voor jullie enthousiasme!
Het Wattned team

Netties 2016Where stories live. Discover now