Uitslag People's Choice Award: juni

884 97 52
                                    

Hallo! 

Jullie hebben er weer een tijdje op moeten wachten, maar hier zijn we eindelijk met de uitslag van de publieksprijs van juni! Potjes zwerkbal in Zweinstein, adembenemende concerten van je favoriete muzikanten, nieuwe lotingen voor de Hongerspelen... Het kwam allemaal aan bod in de maand die in het teken stond van fanficties!    

Ook deze maand hebben jullie weer massaal gestemd; op februari na is het aantal stemmen in een maand zelfs nog nooit zo groot geweest! Vanzelfsprekend willen we jullie daarvoor bedanken, want we blijven het cliché herhalen: zonder jullie is dit allemaal niet mogelijk geweest. 

Op naar de uitslag dan maar! Jullie hebben gekozen voor de volgende top drie: 

3.  friendship with benefits: THE beginning @BadIsTheNewGood
2. Daughter of Voldemort @jayez1998
1. Adopted by Enzoknol @Enzoknolfan

Gefeliciteerd aan alle winnaars! Een extra dikke proficiat aan Enzoknolfan, die de meeste stemmen achter haar boek kon binnenhalen! Zoals dat de gewoonte is, krijgen jullie boeken een plaatsje in onze leeslijsten en hebben jullie recht op onze sticker. 

De volgende uitslagen (de Hidden Gem en de Wattned's Choice Award) komen er spoedig aan, dus houd ons account zeker in de gaten! Hierbij willen we ook nog eens meedelen dat de poll van juli er normaal gezien heel snel opkomt, dus jullie weten wat te doen! 

Groetjes,
het Wattned Team 

Netties 2016Where stories live. Discover now