De Hidden Gems

280 51 23
                                    

Aloha! 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Aloha! 

Tijdens het beoordelen zijn we op een aantal verborgen pareltjes gestuit, die we hierbij graag in de bloemetjes willen zetten. Soms doen deze verhalen niet officieel mee met de Netties, maar we vinden dat ook deze boeken in de kijker gezet mogen worden. Al verzekeren we jullie wel dat we in de eerste plaats altijd hebben gekeken naar de boeken binnen de nominatielijsten, maar soms boden deze lijsten geen uitsluitsel en dan zijn we maar daarbuiten gaan kijken. 

Augustus: Fantasy & Sciencefiction

Fantasy

Different Creatures - goldenways

Het originele fantasyverhaal Different Creatures verdient zeker de Hidden Gem. Met de mysterieuze hoofdstukken doet de schrijfster je telkens verlangen naar een volgend hoofdstuk. Eenmaal je begonnen bent, kan je dit boek niet meer wegleggen . De sterke emoties en schrijfstijl maken van dit verhaal een echt pareltje. Kortom: Different Creatures is zeker een plaatsje waard in je bibliotheek.

Gefeliciteerd, goldenways!

Sciencefiction

Tussen Venus en Mars - xMuisje 

De schrijfster zet in dit boek een aparte, mysterieuze sfeer neer die we erg waarderen. Er hangt voor ons een soort van kunstzinnig aura om het boek en hoewel dit echt een beetje heel erg krankzinnig en gestoord klinkt, menen we dit toch echt. We houden van de manier waarop dit verhaal in elkaar zit en zijn gek van de schrijfstijl van de schrijfster: zeer beschrijvend, nauwkeurig en op een zeer volwassen manier. 

Onze felicitaties, xMuisje

September: Algemene Fictie, Non-Fictie & Volwassen

Een warme choco, alstublieft - Mati_Cleve

De winnaar van deze Hidden Gem heeft een verhaal geschreven uit de ogen van zichzelf, als schrijfster dus! Dit is zo origineel vormgegeven en de schrijfstijl is zo aangenaam, dat dit boek zeker meer lezers verdient. Het verhaal is herkenbaar en bevat een verrassende twist. Ideaal om even gezellig onderuit te zakken met een warme choco bij de hand! 

Proficiat, Mati_Cleve

Oktober: Horror & Thriller/Mysterie

In deze categorie hebben we jammer genoeg geen Hidden Gem kunnen vinden. We hebben hier tot op het laatste moment over gediscussieerd, maar we kwamen maar niet tot een besluit. We wilden dit dus niet nog langer laten aanslepen of het forceren om dan toch maar een Hidden Gem te hebben. Er zullen vast wel een aantal verborgen pareltjes zijn in dit genre, maar voorlopig hebben wij deze nog niet opgemerkt. Het spijt ons.   

November: Paranormaal, Spiritueel, Vampier & Weerwolf

Broeders van de Nacht - RianneMCR

Een verhaal over vriendschap, liefde en verraad in een paranormaal sausje. Het plot zit goed in elkaar en de schrijfster durft de conventies van zich af te schudden. Daarbovenop heeft ze een heel gedetailleerde schrijfstijl, doorspekt met prachtige beschrijvingen en observaties. Ondanks het beperkte lezersaantal een absolute aanrader! 

Gefeliciteerd, RianneMCR! Ook jouw boek krijgt een plaatsje tussen onze mooie eregalerij van Hidden Gems.

*****

Op naar de volgende uitslagen!

Het Wattned Team 


Netties 2016Where stories live. Discover now