Uitslag People's Choice Award: februari

2K 215 93
                                    

Heey!

Na een lange pauze van enge stilte, is hier dan eindelijk het eerste en misschien ook wel het belangrijkste win-onderdeel van de maand: the people's choice awards. Wij hebben de eer, om júllie stem over te brengen aan schrijfsters die dit verdienen.

Het was spannend. Heel spannend. Geloof ons, onze nagels zijn niet om over naar huis te schrijven. Sommigen van ons kunnen niet eens meer schrijven. Maar first things first: huishoudelijke mededelingen. In het kader van de solidariteit willen we jullie ook nog even in spanning laten namelijk ;)

Vandaag beginnen we met historische fictie en morgen en overmorgen delen we de volgende prijzen uit: de Hidden Gem Award en de prijs voor het boek dat het beste door ons, de Wattned Admins, is beoordeeld.

Dat viel wel mee toch? Dan kunnen we nu over naar het echte werk.

De top drie van de people's choice awards zijn:

3. Call it stupid - @pinkchords
2. Dark romance with a bit of pink - @_always_remember_
1. Ik daag je uit - @durbanskies

Onze hartelijke felicitaties naar deze winnaars, super goed gedaan. Onze sticker ontvangen jullie nog, en natuurlijk worden jullie opgenomen in onze leeslijst.

Ook bedankt naar iedereen die gestemd heeft, zonder jullie geen Netties. Daarom roepen wij jullie nu graag op, om deze maand weer helemaal los te gaan. Duik de actie en avontuur in, of kijk in je bieb wat je al had staan, en stem jouw beste schrijfster naar de top.

Heel veel leesplezier!

De Wattned Admins

Netties 2016Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu