Final check!

2.1K 156 149
                                    

En héle goeie 1 februari allemaal!

Het is dan eindelijk zover: de Netties 2016 gaan vandaag officieel van start! Nu de nominatiedeadline van 24 januari 2016 achter de rug is, kan de pret pas echt beginnen. De jury is inmiddels al druk bezig met het maken van een goede indeling voor het beoordelen van de boeken voor de Wattned's Choice Award en ook de poll voor de People's Choice Netty zal binnenkort online gaan.

Voor we dit alles feestelijk openen, moet er echter nog één ding gebeuren: een laatste controle. Op het eerder geplaatste hoofdstuk "Nominaties" van dit boek zijn een aantal reacties gekomen met o.a. opermkingen over typefouten, aanpassingen en dergelijke. Om het voor onszelf overzichtelijk te houden, willen we iedereen die boeken genomineerd heeft, vragen om nog één keer onderstaande dingen te controleren.

- Staat jouw boek in de genomineerden-lijst?
- Staat jouw boek bij het goede genre (oftewel dr goede maand)?
- Is je gebruikersnaam goed gespeld?
- Is de titel van je boek goed gespeld?
- Heb je aan alle door jou genomineerde boeken de hashtag #Netties2016 toegevoegd?

Is je gebruikersnaam, de titel of het genre van je boek dus veranderd, is jouw inzending niet doorgekomen of wil je je inzending juist annuleren? Zorg dat wij het weten!

Wanneer jouw nominatie wat een van bovenstaande punten betreft, niet meer klopt, zet je dit in een reactie onder dit hoofdstuk! Hiervoor zullen jullie tot en met 3 februari de tijd hebben. Wees er dus snel bij want na drie februari zullen we geen aanpassingen meer doen aan de lijst.

Reacties op het "Netties 2016? Ik doe mee!" hoofdstuk of op het "Nominaties" hoofdstuk zullen we niet meer meerekenen in verband met onze administratie.

Tot zéér binnenkort bij de uitreiking van de allereerste Netty Awards!

Het Wattned team

UPDATE: Het moest inderdaad 3 februari zijn, niet 3 januari. Het is inmiddels aangepast!

Netties 2016Where stories live. Discover now