Bölüm 12

564 48 74
                                    

Min Ah karnını ovuşturarak konuştu. "Acıktım, bibimbap yemeğe ne dersin Haneul?"


Haneul gülerek "Zaten bir kafede oturuyoruz. Buradan bir şeyler yesek olmaz mı?"

"Ama bibimbap?"

"Yani bibimbap yemekte ısrarcısın. Peki." Haneul çantasını toplamaya başlamıştı.

Haneul ve Min Ah içtikleri kahvelerin ücretini ödemek için kasaya yöneldiler. Haneul cüzdanından parayı çıkardı.

Min Ah "Ben öderim, sen dur." dedi. Cüzdanını çantasından çıkarmak için çantasını açtı. Çantasında cüzdanını aradı. Fakat cüzdanı hariç eline her şey gelmişti. "Cüzdanım yok" dedi heyecanla.

Haneul "Bir yerde düşürmüş olmayasın." dedi. Min Ah biraz düşündü. Beyninde geriye doğru tarama yaptı. Bugün neler yapmıştı, nerelere gitmişti?


"Ah.. Dans pratik odasında, masanın üstüne bırakmıştım en son."


Haneul "Giderken alırız." dedi ve elindeki parayı kasadaki adama uzattı. Paranın üstünü alırken "Ee bildiğin güzel bir yer var mı?" diye sordu.


Min Ah "Bildiğim iyi bir bibimbap satan bir yer var. Oraya gideceğiz." dedi. Dual boggi söz konusu olunca morali yerine gelmişti.

Min Ah kasadaki adama dönerek "Sende gelmek ister misin?" diye sordu.


Kasanın başındaki Jongin, kardeşinin sorusuna soruyla karşılık vermişti. "Çocukken sürekli gittiğimiz yere mi götüreceksin?"


"Evet. Gelecek misin, gelmeyecek misin cevap ver."


Jongin kolundaki saate baktı. "20 dakika sonra çıkacağım. Bekleyebilir misiniz?" Jongin'de bibimbap yemek istiyordu. Uzun zamandır o yerden yemek yememişti.


Min Ah, Haneul'a baktı soru sorarcasına. Haneul gülümsedi. "Benim için sorun olmaz." dedi. Haneul, Jongin'in bu kadar cana yakın davranışlarını garip bulmuştu. Geçen gece birlikte konuştukları onu etkilemiş miydi? Hiç ihtimali yokken birbirlerine sırlarını dökmeleri sayesinde aralarında arkadaşlık kavramı oluşuyor gibiydi.


Min Ah "Peki o zaman. Biz cüzdanımı almak için dans pratik odasına gidelim. Seni kafenin önünde bekleyeceğiz." dedi.


Jongin tamam anlamında kafa salladı. Min Ah, Haneul'ın koluna girdi ve yürümeye başladı.


* * * *


Dans pratik odasına giren küçük beden gözleriyle etrafı tarıyordu. Min Ah'ın arkasından Haneul girdi ve keskin gözleriyle cüzdanı hemen bulmuştu. "İşte orada!" dedi eliyle işaret ederken. Min Ah, Haneul'ın gösterdiği yere baktı ve cüzdanının orada olduğunu görünce gülümsedi. Cüzdanın almak için masanın olduğu yere koştu. Cüzdanını eline aldı ve sıkıca sarıldı. Haneul şapşal şapşal davranmalarına dayanamayarak "Film mi çekiyoruz biz? Cüzdanına neden sarıldın?" dedi.


Min Ah kendine gelip "Haklısın, biraz kaptırmışım kendimi. İçeri dedektif gibi girince.." dedi. Elindeki cüzdanı çantasına koydu. "Hadi gidelim."

Bad Luck [EXO Fanfic]Where stories live. Discover now