Birinci bölüm

23.3K 629 242
                                    

⭐️ tıklamayı unutmayın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

⭐️ tıklamayı unutmayın

'Normal bir öğrenciyken neyin içine düştüğünü bilmeyen bir kıza dönüşmüştüm ben . Olmamam gerek yerde olmasını istemediğim adamın karşısına çıktığımda hayatımın değişeceğini bilemezdim . Ben Besra Güngör küçük hayalleriyle mutlu olan arkadaşlarıyla keyifli vakit geçiren bir üniversite öğrencisiydim fakat kimse böyle devam etmeyeceğini söylememişti . '

'İntikam peşinde deli bir mafyanın oyuncağı olduğumda kimse böyle devam edeceğini söylememişti .'

~~~~~~

'Besra...Besra... Kaçma benden ... Kaçma.'

Peşimden bir sürü adamlarıyla birlikte deliler gibi bağırtarak geliyordu . Gücüm neredeyse bitmek üzere daha ne kadar koşar bilirim bilmiyorum.

Bacaklarıma giren kramplar beni yavaşlatırken nefes nefese kalmamın etkisiyle ritmin bozulmuş ve öksürmeme neden oldu .

'Kaçma benden... Gitme Besra... '

Her duyduğumda iğrenmeme neden olan sesiyle yeniden bağırdı , sesi boşlukta yayıldı . Biçilmiş tarlanın ortasına gelmişken sokak lambalarının aydınlatmadığı bölgeye korku dolu gözlerle bakındım , onun sesi bu karanlıktan yankıp kulaklarıma tekrar ulaştığında titrememe mani olamadan duraksadım . Daha fazla devam edemezdim gücüm kalmamıştı , bacaklarım acıdan kasılırken kendimi yere bıraktım .

Nasıl olsa bu zaman kadar bu adamdan kaçamamıştım , kaçsam bile şimdi ki gibi beni bulmuştu . Umutsuzca kaçmaya devam etmemin bir anlamı yoktu . Güçlü bir adamın karşısında nasıl durabilirdim ?

Yüzümü yerle birleştirerek nefesimi düzene sokarken ağlamaya başladım . Her zamanki gibi için için ağlayarak beni hayatına tutsak eden adamın yanımda bitmesini bekledim . Çaresizlik neydi diye sorsalar diyeceğim şey ; Kaçmak istedikçe daha kötü olan bir tutsaklığa mahkum olmak derim . Çünkü ben korkunç bir adamın tutsağı edilen bir kızdım .

Ellerini kollarıma koyduğunda çırpınmaya başlayarak kollarımı kurtarmaya çalıştım . Büyük elleri beni bir çırpıda kendine çevirmeye başardığında bir kez daha onu yenemeyeceğimi anlamıştım . Yüzüne dahi bakmadan şiddetlenen ağlamamla durdum .

'Ben.... ben sadece seni sevdim Besra , bana neden böyle yapıyorsun ? Neden beni sevmiyorsun neden istemiyorsun ?'

Beni Hunharca sallarken , sarsılmanın etkisiyle gözümün önü karardı .

Karşımda ayı gücüyle beni zorlayan adamın yüzü bulanıklaşmaya başlamışken Babam yaşındaki iğrençin benden istediklerini asla yapmayacağımı söylecekken kelimelerin bir türlü dudaklarımdan dökülmemesiyle bedenimin kontrolünü yavaştan kaybettiğimi hissettim . Başım geriye yatarken beni bırakmasıyla sertçe yere temas ettim ve gözümün önündeki bütün renkler kayboldu .

мαчıƨ ɢüʟü νε мαғчαWhere stories live. Discover now