Altmış ikinci bölüm

3.3K 154 351
                                    

Multi: Kiraz çocuk
Bomba gibi bir  bölümle döndüm 💣
Bolca aksiyon ve az miktarda şiddet içerir  🤭
Başlamadan önce yeni kapağı beğendiniz mi ?
⭐️ tıklamayı unutmayın

Multi: Kiraz çocuk Bomba gibi bir  bölümle döndüm 💣 Bolca aksiyon ve az miktarda şiddet içerir  🤭Başlamadan önce yeni kapağı beğendiniz mi ?⭐️ tıklamayı unutmayın

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bembeyaz bir örtünün içinde üzerine toprak atılan bir anneydi İpek

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bembeyaz bir örtünün içinde üzerine toprak atılan bir anneydi İpek . Kızının gömülüşünü izleyeceğini bilseydi ölümden kaçacak olan bir anneydi İpek . Fakat kaçamadı , kalbi daha fazla atacak güç bulamadı . Kalp krizini tekrar geçirdi ve bu sefer kızının gelmesini beklediği camın önünde yere yığıldı . Ölü bedeni bir günün ardından kardeşi tarafından bulundu , belki daha erken gelinseydi yaşayabilirdi belkide kader böyle olmasını istemişti .

Kadınlar ölü gömülürken mezarlığa gelemez derler ama annesi ölmüştü Besra'nın . Annesi ölmüştü kurallara uyar mıydı ?

Yarasının bir ehemmiyeti kalmamıştı . Ellerinde ıslak toprakları sıkarak kefenli annesinin üzerine toprak atıldığı izlemek ömrünün en zor seyriydi. Ne kadar zor olursa olsun annesinin son anında yanında olmak istedi . Öldüğünde yanında değildi gömülürken yanında olmak istedi .

Başına kara örtü örtüldü , yası vardı Besra'nın . Ama İpek bu hali görseydi bir çırpıda atardı kafasından örtüyü . Kimseye kara yazma yakışmazdı çünkü . Başındaki kara örtüyü çıkarttı , İpek'in mezarının başındaki tahtaya bağlamak için üzerinin çamur içinde kalmasını önemsemeden mezarın başına geldi .

Kaya ve Gediz uzaktan çaresizce bakıyorlardı . Besra'yı nasıl teselli edeceklerini bilmiyorlardı .

Yazmayı bağladı tahtaya . Halbuki annesine siyah hiç yakışmazdı . Gözleri günlerce ağlamaktan kuruduğu için yaşlar içine akıyordu . Dili zaten lal kesilmişti . Ruhsuz bir bedendi Besra . Ruhu olmazsa acıyı hissedemezdi.

Bir avuç toprak aldı ve kapatılan mezarın üzerine attı . Tahtaya başını yasladı . Annesinin toprağını sevdi . Neden sadece elinden bu geliyordu ?

Keşke , yaşarken bıktıracak kadar sevseydi , o zaman toprağını sevmek bu kadar acıtmazdı .

Son pişmanlık ölümden başka bir işe yaramıyordu . İpek'i kimse geri getiremezdi.

мαчıƨ ɢüʟü νε мαғчαWhere stories live. Discover now