Altmış birinci bölüm

2.6K 147 64
                                    

Uzun aradan sonra tekrar merhaba 👋🏻
Artık yeter bölüm atayım diye hızla yazıp yayınladığım bölümle iyi okumalar herkese 💐

Uzun aradan sonra tekrar merhaba 👋🏻Artık yeter bölüm atayım diye hızla yazıp yayınladığım bölümle iyi okumalar herkese 💐

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Günler geçmesine rağmen Besra doktorun uyanır dediği zamanda uyanmamıştı . Başta yıllar sonra kavuştuğu kızının kollarında can çekişini çaresizce izleyen Kaya , Gediz ve bütün arkadaşları olmak üzere herkes endişe içindeydi .

Eğer Besra uyanmazsa , onu son görüşleri olabilirdi . Doktor Besra'nın uzun süre uyanmayan aklıyla yaşamaya devam edemeyeceğini söylemişti . Bu sözler tam bir yıkım etkisi oluşturmuştu .

Hastanenin duvarı adeta dile gelirdi , Besra'nın yakınlarının günlerce duvarlara yaslanarak çaresizce bekleyişine .

"Böyle olmamalıydı Gediz . Böylesini asla düşlememiştim . Besra'mın yerinde ben olmalıydım . "

Gözleri dolu dolu camın gerisinden Besra'ya bakmayı keserek başını eğdi Kaya . Omuzları düşüktü , göz altları torbalanmıştı . Doğru dürüst uyumamıştı . Yeni kavuştuğu kızının gözünü dahi kırpmadan merminin önüne atılmasını , kendisini kurtarışını düşünüp durmuştu . Ne de cesur ne de fedakar bir kız olarak büyümüş diye geçirdi içinden daha sonra keşke bu kadar fedakar olmasaymış dedi.

Gediz bir babasının yıkık haline birde yatağında bembeyaz suretiyle yatan kız kardeşine baktı .

"İkinizde böyle olmayı asla hak etmezdiniz baba . Biliyorduk Sıraç'ın intikam alacağını ama böyle olacağını tahmin edemezdik . "

İç çekti Kaya , birkaç damla akıttı gözlerinden , cama koydu ellerini , uzaktan izledi büyümüş ama hala gözünde küçük bir çocuk gibi gözüken kızını. Ellerinden ne gelirdi , gözlerini açmasını beklemenin dışında? Hiç .

"Bundan sonra ne olacak Gediz ? Ne yapacağız ? "

Ümitsizce babasının yanına geldi Gediz . Herşeyi yarım bırakmayı istemiyordu fakat Besra'nın vurulması son noktayı koymuştu .

"Bu şehri terk edeceğiz ."

Başını usulca çevirip , gözlerini dikti oğluna Kaya , çok plan yapmıştı . Suçsuz olduğunu kanıtlayıp gerçek katilin cezasını çektirmeyi istemişti . Ama amansızca ve ailesini riske atabilecek bu oyunu başlamadan bitirmeliydi . En azından bir süreliğine .

"Besra'nın iyiliği için bunu yapmalıyız . Başka çaremiz yok . Çünkü Sıraç , Besra'mı öldürene kadar vazgeçmeyecek ."

Gediz onaylarcasına başını salladı ve pencerenin pervazından destek alırcasına sıktı . Bundan sonra Besra'yı uzak tutmalıydı Karmenlerden .

Uzunca bir süre sessizce oturdular hastanenin kafeteryasında baba oğul . Konuşmadılar , konuşamadılar Besra'yı düşünüp kahırlanmaktan . Melek ve Asude geldi Besra'yı ziyarete , sabahta Bedir ve Talha gelmişti . Damla ise kızlar yokken gelip , gitmişti . İki kişilik odada , boş yatağın üzerine oturdu Melek ve Asude . Melek Besra'nın elini tutup uyanması için dua ederken Asude ağlamaya koyuldu .

мαчıƨ ɢüʟü νε мαғчαWhere stories live. Discover now