Ellinci bölüm

3.6K 146 130
                                    

98k🖤
⭐️ tıklamayı unutmayın

98k🖤⭐️ tıklamayı unutmayın

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

(Kafiyeli söz jajaj)

"Beni iyi dinleyin Besra hanım . Kumarhaneye girdiğiniz andan itibaren olabildiğince belli etmeden fotoğraf çekmeniz lazım. Size verdiğimiz numaraya fotoğrafı atmalısınız. Sizin fotoğraflarınızı delil haline geçecek ve bizde arama emri çıkarttırabileceğiz."

Karşımdaki büyük cüsseli sivil polis olan adamın talimatlarına kafamı sallayarak karşılık verdim . Talha'nın öldürülmesinin ardından iki gün geçmişti .. bugün malikaneye gidecek ve de canselle Ferdanın kumarhanesine gidecektik. Dün akşam vakti gizli numaradan arandığımda Talha'nın ayarladığı adamlarından olduğunu anladığım karşımdaki polisle konuştuk . Polis rozetleri ve kimlikleri güvence vermişti üstelik Talha ile çelişmeyen planın ayrıntılarınada hakimdi . Ve bir plan yaptık .

Melekten rica ederek sabah vakti evden gitmesini söyledim .. ardından yüzünü gizleyerek eve geri döndü..  Mustafa nın evde yalnız olduğumu düşünmesini sağlamış olduk . Evvelsi gün aldığım iki peruktan saçıma benzeyen peruğu Meleğe takarak , kendi kıyafetlerimi giydirdim. Kapüşonlu montumu da üzerine geçirmesini söyledim . Böylelikle umarak Mustafa'nın ben sanıp Meleğin Peşinden gitmesini sağlamış oldum . Adamlarla buluşacağımız saate yakın , uzun sarı bir peruk takıp , meleğin kıyafetlerinden giyerek evime yakın olan Çay bahçesine gittim . Bu şekilde normal bir olaymış gibi adamla buluşmuş oldum .

Birden bire böylesine büyük bir operasyonun kilit parçası olacağımı düşünemezdim . Fakat bunu yapmam şartmış gibi geliyordu . Çünkü Talha Sıraç tarafından öldürülmüştü..onun yapmak istediklerine yerine getirmem lazımdı .. kardeşi için Karmenlerin acı çekmesinde yardım etmem lazımdı . Ne kadar doğruydu emin değilim..Hala kafam karışık..yapabilir miyim emin değilim. Ancak Kalkıştığım iş çok önemli ve de hata kabul edilmezdi. Endişeliydim , dizilerden izlediğim aksiyonun başrolüydüm .

Üstelik güvendiğim adamlardan biri ola gediz birden bire ortadan kaybolmuştu ardından Bedir vurulmuş ve iki gün öncede hastaneden kaçırılmıştı ..son olaraksa Talha'nın ölümü.. kafamı allak bullak etmiş ayrıca Ne yapmam gerektiğini bana tekrar hatırlatmıştı . Talha'nın almayı başaramadığı intikamı ben almalıydım.. Hem geçmişim hem geleceğim kısaca kendim içinde intikam almalıydım . Talha gitmişti tek başımaydım , karşımdaki polise güvenerek bu işe kalkışabilirdim. Yapmalıyım...intikam almalıyım .

"Gizli bir şekilde fotoğraf çekmem suç değil mi ? "

Sorumla gergin yüzünü gevşetti. Üç polis memuru gelmişlerdi fakat ikisinden biri Başka masada diğeride dışarıdaydı , olası bir gözlemle beni bulmamalarına dair tedbirdi .

"Önemli bir iş için yapıyorsunuz. Endişe etmeyin bu yüzden . Güvenebileceğimiz ve Karmenlere yakın olan tek kişi sizsiniz .. Yardım etmezseniz aylarca süren çabamız boşa gitmiş olacak . Üstelik böylesine koskoca çete gibi örgütlenen bir aile hiç suç işlememiş gibi Zengin hayatlatına devam edecek . Böyle olmasını mı istiyorsunuz ? "

мαчıƨ ɢüʟü νε мαғчαHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin